1 november 2013 om 00:00 Nieuws

Geachte heer/ mevrouw,

Hiermee zenden wij u een persbericht van Rivas Zorggroep met als titel: ?Open inloopspreekuur plastische chirurgie in de Lingepolikliniek in Leerdam?.

Wij vragen u vriendelijk hier aandacht aan te besteden in uw medium.

Indien u hierover vragen heeft, kunt u contact opnemen met Audrey Ruane, communicatieadviseur Rivas Zorggroep, via telefoonnummer (0183) 64 41 90 of via e-mailadres a.ruane@rivas.nl.

Met vriendelijke groet,

Karen de Groot

Marketing- en communicatiemedewerker

Rivas Zorggroep, Managementcentrum 1

Afdeling Marketing en Communicatie

Bezoekadres: Banneweg 61, Gorinchem

Postadres: Postbus 90, 4200 AB Gorinchem

Telefoon: (0183) 64 41 90

www.rivas.nl <http://www.rivas.nl>

<http://www.rivas.nl/>

________________________________

Disclaimer Rivas

****************************************************************************************************************************************

De informatie verzonden met dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n).

Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is, zonder voorafgaande schriftelijke

toestemming van de afzender of andere rechthebbende, verboden. Rivas staat niet in voor de juiste en volledige

overbrenging van de inhoud van een gezonden e-mail, noch voor de ontvangst daarvan.

*****************************************************************************************************************************************

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Referentie : LT/Marcom/2013.252

Datum : 31-10-2013

Persbericht Rivas Zorggroep

Open inloopspreekuur plastische chirurgie in de Lingepolikliniek in Leerdam

Leerdam, 31 oktober 2013 – Vrijdag 22 november is de landelijke dag van de plastische chirurgie. Op die dag organiseert de maatschap plastische chirurgie van het Beatrixziekenhuis Gorinchem en de Lingepolikliniek Leerdam een open inloopspreekuur. Geïnteresseerden zijn van harte welkom van 09.00 – 12.00 uur op de Lingepolikliniek aan de Koningin Emmalaan 32 in Leerdam.

Vragen en wensen

De landelijke open dag heeft als doel meer bekendheid te geven aan de vele mogelijkheden die dit medisch specialisme kan bieden. Suzan Visser-Loefs, nurse practitioner plastische chirurgie: “Tijdens het inloopspreekuur is iedereen welkom met een oriënterende vraag of wens op het gebied van bijvoorbeeld een ooglid-, oor- of neuscorrectie, handchirurgie, borstvergroting of -verkleining, littekens en brandwonden. We willen het vak graag in de volle breedte laten zien!”

Individueel advies

De maatschap Plastische Chirurgie van het Beatrixziekenhuis en de Lingepolikliniek wil bezoekers tijdens het inloopspreekuur zowel algemeen informeren, maar ook specifiek adviseren. Bezoekers kunnen hun persoonlijke vraag of wens voorleggen in een privégesprek van maximaal tien minuten. Een afspraak of verwijzing is niet nodig en er wordt geen dossier aangelegd. In de wachtkamer zal ook algemene informatie worden gegeven door medewerkers van het specialisme.

Deelname

Vanwege de verbouwing van het Beatrixziekenhuis, vindt het inloopspreekuur dit jaar plaats op de Lingepolikliniek in Leerdam. Geïnteresseerden zijn vrijdag 22 november tussen 09.00 en 12.00 uur van harte welkom op deze locatie van Rivas Zorggroep. Aan het inloopspreekuur zijn geen kosten verbonden en een afspraak of verwijzing is niet nodig.

###

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie:

Rivas Zorggroep

Audrey Ruane

Afdeling Marketing en Communicatie

Telefoon: (0183) 64 41 90

E-mail : a.ruane@rivas.nl

advertentie
advertentie