Koorzangavond voor Woord en Daad

5 november 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In de Christelijk Gereformeerde Bethelkerk in Sliedrecht wordt zaterdag 16 november een koorzangavond gehouden voor Woord en Daad. Het Christelijk Urker visserskoor Crescendo zingt, onder leiding van Louwe Kramer. Harm Hoeve bespeelt het orgel.

Tijdens dit concert worden diverse jubilea herdacht. Allereerst is het de vierde zangavond in de concertreeks van stichting 'Een luisterend oor voor het goede doel' ter gelegenheid van 65 jaar familieblad GezinsGids. Dit gezinsblad verscheen in 1948, toen nog onder de naam Kleine Gids. Vervolgens wordt er bij stilgestaan dat ds. M.C. Tanis in november 2013 60 jaar predikant en in oktober 60 jaar getrouwd is. Op verzoek van zijn familie wordt deze zangavond daarom in zijn laatste gemeente Sliedrecht gehouden. Zijn eerste gemeente was overigens Urk. Het Urker mannenkoor Crescendo werd in 1953 opgericht en bestaat dus eveneens 60 jaar.

Ds. A. van der Zwan opent de samenkomst en houdt een meditatie. De zangavond begint om 19.30 uur, de kerkdeuren openen om 18.45 uur. De toegang voor deze speciale zangavond is gratis. Het adres van de kerk is Kerkbuurt 72. Voor meer informatie zie www.selov.nl.

advertentie
advertentie