6 november 2013 om 00:00 Nieuws

Goedemiddag,

Bijgaand vindt u het persbericht over de nieuwe toneelkomedie 'Waarom Mannen Seks Willen en Vrouwen Liefde' die binnenkort te zien is in Gorinchem.

De Graaf & Cornelissen Producties presenteert dit seizoen de nieuwe Nederlandse komedie Waarom Mannen Seks Willen en Vrouwen Liefde. Een hilarische voorstelling voor alle vrouwen die meer over De Man te weten willen komen en voor alle mannen die hopen De Vrouw beter te begrijpen. De theatervoorstelling is gebaseerd op de gelijknamige wereldberoemde bestseller van Allan en Barbara Pease. De topcast die het publiek een inkijkje mag geven in het mannen- en vrouwenbrein bestaat uit Alfred van den Heuvel, Joey Ferre en Dorien Haan. Waarom Mannen Seks Willen en Vrouwen Liefde is binnenkort bij u in de buurt te zien. Op woensdag 13 november staat de voorstelling in Schouwburg De Nieuwe Doelen in Gorinchem..

Het complete bericht kunt u vinden in de bijlage van deze e-mail.

Alfred van den Heuvel, Dorien Haan en Joey Ferre zijn beschikbaar voor interviews. Met interviewverzoeken, maar ook voor het opvragen van meer informatie en/of high res beeldmateriaal, kunt u terecht bij ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

Lianne Wittebol

Royal Promotions

Hoofdveste 7a

3992 DH Houten

T: +31 30 8200120

W: www.royalpromotions.nl <http://www.royalpromotions.nl/>

Ik ben aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag

Disclaimer Royal Promotions

De inhoud van e-mail berichten en eventuele bijlagen zijn persoonlijk gericht aan en uitsluitend bestemd voor de daarin geadresseerde(n). Zij kunnen gegevens met betrekking tot (een) derde(n) bevatten. De ontvanger die niet de geadresseerde is, noch bevoegd is dit bericht namens geadresseerde te ontvangen, wordt verzocht de afzender direct op de hoogte te stellen van de ontvangst. Elk gebruik van de inhoud van dit bericht en/of van de daarbij behorende bijlagen door een ander dan de geadresseerde is onrechtmatig jegens afzender respectievelijk de hiervoor bedoelde derde.

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Houten, 5 november 2013

Toneelkomedie Waarom Mannen Seks Willen en Vrouwen Liefde met onder anderen Alfred van den Heuvel binnenkort te zien in Gorinchem

De Graaf & Cornelissen Producties presenteert dit seizoen de nieuwe Nederlandse komedie Waarom Mannen Seks Willen en Vrouwen Liefde. Een hilarische voorstelling voor alle vrouwen die meer over De Man te weten willen komen en voor alle mannen die hopen De Vrouw beter te begrijpen. De theatervoorstelling is gebaseerd op de gelijknamige wereldberoemde bestseller van Allan en Barbara Pease. De topcast die het publiek een inkijkje mag geven in het mannen- en vrouwenbrein bestaat uit Alfred van den Heuvel, Joey Ferre en Dorien Haan. Waarom Mannen Seks Willen en Vrouwen Liefde is binnenkort bij u in de buurt te zien. Op woensdag 13 november staat de voorstelling in Schouwburg De Nieuwe Doelen in Gorinchem.

Waarom Mannen Seks Willen en Vrouwen Liefde benadert op zeer komische wijze de verschillen tussen mannen en vrouwen. Zijn mannen nou echt zo oppervlakkig? Willen vrouwen altijd wat ze zeggen? Kunnen mannen echt alleen maar aan seks denken?

Een 'autoriteit' (gespeeld door Alfred van den Heuvel) op het gebied van relaties tussen mannen en vrouwen, confronteert een jong stel (Joey Ferre en Dorien Haan) met zijn ideeën en wijsheden. De situaties op het vlak van liefde, seks, jaloezie, kinderwens, etc. worden door het jonge stel op confronterende en pikante wijze verbeeld. En dan blijkt er ook nog een onverwachte link te bestaan tussen de man/de specialist en het stel.

De regie van Waarom Mannen Seks Willen en Vrouwen Liefde ligt in handen van Paul van Ewijk (o.a. De Jantjes, The Full Monty en Op Hoop van Zegen). Het script is geschreven door Allard Blom. De voorstelling is nog tot en met 15 februari te zien in verschillende Nederlandse theaters.

Waarom Mannen Seks Willen en Vrouwen Liefde wordt geproduceerd door De Graaf & Cornelissen Producties. Meer informatie over deze productie, de speeldata of andere voorstellingen van De Graaf & Cornelissen Producties kunt u vinden op www.degraafencornelissen.nl.

Niet voor publicatie.

Voor aanvullende informatie, downloadable fotomateriaal, rechtenvrij interviewmateriaal en/of interviewaanvragen kunt u contact opnemen met:

Royal Promotions B.V. | Lianne Wittebol

Telefoon: +31 (0) 30 820 01 20, mail: lianne@royalpromotions.nl of mobile: +31 (0) 6 57999070 | www.royalpromotions.nl

advertentie
advertentie