Vakgarage Reno onderhoudt alle merken

11 november 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In een ruim pand aan de Lelystraat 24 is Vakgarage Reno Suzuki gevestigd. De officiële Suzuki dealer beperkt zich niet alleen tot de verkoop van het Japanse automerk. ,,De mensen kunnen hier tevens terecht voor nieuwe en gebruikte auto's van alle andere merken", vertelt eigenaar Joshua van Houwelingen. "Dit jaar hebben wij ons aangesloten bij Vakgarage, een werkplaatsformule die garandeert dat binnen een bedrijf de technische kennis en faciliteiten aanwezig zijn voor het onderhoud van auto's van alle merken."

Het bedrijf is al 25 jaar in Sliedrecht gevestigd en heeft een tweede vestiging aan de Nijverheidsstraat 65 in Dordrecht. ,,We onderhouden al vele jaren auto's van de meest uiteenlopende merken", aldus Joshua. ,,Om dit nog beter uit te kunnen dragen hebben we gekozen voor de formule van Vakgarage. Hierbij draait het niet alleen om de technische kennis. De aangesloten bedrijven dienen in het bezit te zijn van de juiste uitleesapparatuur en alle benodigde onderdelen. Ook onze monteurs worden vaktechnisch regelmatig bijgeschoold. Een bijkomend voordeel is dat nu ook leaserijders voor het onderhoud van hun auto bij ons terecht kunnen."

De showroom biedt plaats aan de vertrouwde Suzuki modellenrange, maar Vakgarage Reno heeft ook een ruime keuze in occasions in diverse prijsklassen. Uiteraard is ook de nieuwe Suzuki SX4 S-Cross prominent aanwezig. ,,Het is een compleet nieuw model en daarom kiezen we ervoor om hem kortweg S-Cross te noemen", vertelt Joshua. Met gepaste trots voegt hij er aan toe dat de nieuwste Suzuki telg kamerbreed met veel enthousiasme is ontvangen en lovende kritieken heeft gekregen. De auto koppelt prima rijeigenschappen en goede prestaties aan een laag brandstofverbruik en een flinke dosis ruimte. Het instapmodel is uitgerust met een 1.6 liter benzinemotor met een vermogen van 120 pk en leverbaar vanaf 17.999 euro. De voordeligste dieselversie is completer uitgerust en heeft een instapprijs van 25.999 euro. Voor beide uitvoeringen geldt een fiscale bijtelling van twintig procent."

,,Wie nu een Suzuki Alto of Splash aanschaft ontvangt, bovenop de inruilwaarde die hij volgens Autotelex voor zijn oude auto krijgt, een extra bonus van 1.500 euro", meldt Joshua tot besluit. Voor de Suzuki Swift bedraagt de inruilbonus zelfs 2.000 euro. Als alternatief voor de hogere inruilwaarde is er de 50/50 deal. Wie een van deze drie modellen aanschaft betaalt nu de helft van de aanschafprijs en het resterende bedrag, zonder rente, over drie jaar. Om een snelle levering te kunnen garanderen hebben we een aantal auto's extra op voorraad genomen. Bij Suzuki is private lease bij een aantal modellen mogelijk."

Zie voor uitgebreide informatie www.renoauto.nl. Het bedrijf is telefonisch bereikbaar via 0184-411662.

advertentie
advertentie