Fotoshoot 'TROTS' met visagie

14 november 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Fotografe Elise de Borst van EdB fotografie en Visagiste Jolanda Dekker van schoonheidsinstituut Brown Eyes bieden een uniek nieuw concept aan. Door deze samenwerking kan een perfecte fotoshoot worden neergezet.

Tijdens een 'TROTS fotoshoot gaat visagiste Jolanda aan de slag met de make-up om alle mooie gezichtspunten te accentueren en de minder mooie punten te verdoezelen. Hierbij wordt rekening gehouden met de stijl en persoonlijkheid om een gewenste make-up aan te brengen.

,,Het merk waar wij mee werken is PUPA; een Italiaans merk, trendsettend, hypoallergeen dat veel achter de schermen wordt gebruikt. Hierdoor is deze make-up bij BNN'ers niet meer weg te denken. Elke uitermate geschikte look kunnen we creëren door de professionele producten", zegt Jolanda Dekker.

Als de make-up perfect naar wens is aangebracht gaat fotografe Elise in haar knusse fotostudio in Sliedrecht aan het werk; om hem/haar zo mooi mogelijk op de foto te krijgen. Voor Elise is dit zeker een uit de hand gelopen hobby geworden. Startend met fotografie van gezin en trouwen ging zij verder in zwangerschapsfotografie en glamourshoot. ,,Nu met visagie is deze uitdaging nog leuker geworden. Zeer toegankelijk voor iedereen die alleen, met partner, vriend(in) of familie op de foto wil. Een fotoshoot is een mooie herinnering of een mooi cadeau. Door deze unieke combinatie en ervaring is het geheel in te delen van zeer natuurlijk met 'net een tikje mooier' tot glamour en geheel anders."

Nieuw deze maand bij Brown Eyes zijn de visagieworkshops die te volgen zijn in kleine groepjes tot maximaal zes personen. Jolanda: ,,Veel mensen vinden het lastig om de juiste look bij hunzelf te vinden en dat willen wij iedereen graag leren. Met de juiste kneepjes en technieken in het vak, hoeft het helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Na ontvangst met koffie/thee en iets lekkers gaan we aan de slag met de PUPA make-up en professionele penselen van de salon. Er hoeft dus niets mee gebracht te worden. Door de kleine groepjes is er goede begeleiding en ondersteuning. Zo kan elke vraag specifiek worden behandeld."

Uiteraard kan na de workshop in overleg ook een mooie shoot worden gevolgd om de herinnering vast te leggen. Op de website www.brown-eyes.nl onder visagie kan alles worden teruggevonden over de data en prijzen. Momenteel hebben de twee een leuke kennismakingsaanbieding van € 39,95 euro (tot 31 januari) voor de gehele 'TROTS' fotoshoot inclusief visagie en één gratis foto. Daarnaast is de salon het bekende adres voor huidverbetering, kunstnagels, kunstwimpers, medisch pedicure, IPL, chocolade arrangement voor de winter en meer. Voor alle informatie: www.edbfotografie.com en www.brown-eyes.nl of Elise (06-20126434) of Jolanda (0184-633746).

advertentie
advertentie