Zonnepanelen dankzij GreenforGrey

15 november 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Wethouder Ad de Waard van de gemeente Sliedrecht heeft afgelopen week het eerste project van GreenforGrey ingeluid. Dankzij sponsoring door betrokken relaties werd het voor de ServiceResidentie Drechtstreek in Sliedrecht mogelijk om zonnepanelen op het dak te plaatsen.

Senioren Residenties Drechtstreek (SRD) verhuurt in haar beide Residenties (Drechtstreek en Sleijeborgh) aan de Lijsterweg in Sliedrecht al ruim 40 jaar luxe seniorenappartementen. De huurders worden voorzien van alle services die nodig of wenselijk zijn om zelfstandig in het eigen appartement te kunnen blijven wonen. Het uitgangspunt is dan ook dat de huurders van SRD om gezondheidsredenen niet meer behoeven te verhuizen.

 Al veel langer bestond de wens om zonnepanelen op de daken te plaatsen. Bedrijfseconomisch was deze investering echter niet goed te verantwoorden. 'GreenforGrey'maakt het nu mogelijk om - met behulp van sponsoring - deze wens toch uit te voeren in combinatie met de geplande duurzame revitalisatie van de ServiceResidentie Drechtstreek. De bewoners van de beide residenties ondersteunen deze verduurzaming van de gebouwen van harte.

Zonder de hulp van sponsors, Klimaatservice Holland BV, Elektroservice Holland BV en BM van Houwelingen BV, was deze verduurzaming niet mogelijk geweest. realiseren.

advertentie
advertentie