Muzikaal onthaal

16 november 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT- In het Sliedrechts Museum in de Kerkbuurt is tot en met 11 januari 2014 veel aandacht voor tentoonstelling 'Talent van eigen bodem'. In dit kader zal zaterdag 23 november van 14.00 uur tot 15.00 uur een optreden te zien zijn van het Jeugd Showkorps Wilhelmus.

Zolang de tentoonstelling loopt kan iedereen die een schilderij of een tekening heeft gemaakt het kunstwerk bevestigen aan de 'Wall of Fame'. Leeftijd is hier niet van belang; van jong tot oud kunnen kunnen kunstzinnige uitingen worden aangeboden. Wel wordt gevraagd aan iedereen zijn of haar naam erbij te vermelden, zodat op het groeiend kunstwerk kan worden gezien wie eraan hebben meegewerkt.

In het Sliedrechts Museum zijn veel vroegere beroepen te zien of kom eens kijken naar het oud speelgoed in De Nor. Dit was de vroegere gevangenis in het onderhuis van het museum dat vroegerdienst deed als gemeentehuis en politiebureau. De tralies voor de ramen zijn er nog.

Het Sliedrechts Museum is elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag geopend van 14.00 uur tot 17.00 uur. Kijk ook op www.museumsliedrecht.nl.

advertentie
advertentie