Afbeelding

Nieuwe dienstregeling MerwedeLingelijn

22 november 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De jaarlijkse landelijke wijziging van de dienstregeling voor trein en bus vindt zondag 15 december plaats. De regeling van de MerwedeLingelijn blijft na 15 december nagenoeg ongewijzigd, maar er is wel een klein aantal veranderingen waar rekening mee gehouden moet worden.

Alle openbaar vervoerbedrijven kunnen wijzigingen doorvoeren voor de nieuwe dienstregeling, die geldig is van zondag 15 december 2013 tot en met zaterdag 13 december 2014. Door elk jaar gezamenlijk de dienstregeling te wijzigen, kan de kwaliteit van het openbaar vervoer verbeterd worden door bijvoorbeeld betere aansluitingen aan te bieden.

Reizigers kunnen alle wijzigingen in de dienstregeling raadplegen via de website arriva.nl/zuid-holland en voor informatie terecht bij de Arriva Store in Dordrecht en Gorinchem. De dienstregeling voor de MerwedeLingelijn blijft nagenoeg ongewijzigd, maar de treinen vertrekken wel een minuut later. De belangrijkste wijziging is dat vanwege periodiek onderhoud aan het spoor op een aantal dinsdagavonden in 2014 vanaf 23.30 uur geen treinverkeer mogelijk is op de MerwedeLingelijn. Uiteraard zet Arriva dan bussen in.

Op arriva.nl/zuid-holland kunnen reizigers via de reisplanner meer informatie vinden over de vertrektijden en de nieuwe reismogelijkheden van Arriva.

advertentie
advertentie