Kerstboom voor Griendencollege

5 december 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het Wijkplatform Centrum schenkt dit jaar wederom een kerstboom aan het Griendencollege. Vanaf half december tot na de jaarwisseling zal deze kerstboom op het plein voor de ingang van het Griendencollege staan. Wijkplatform Centrum ondersteunt hiermee het initiatief voor de kerstmarkt van het Griendencollege, die dit jaar voor de tweede keer georganiseerd wordt.

De kerstmarkt van het Griendencollege ondersteunt het initiatief van 3FM Serious Request voor 'stille rampen'. Samen met Het Rode Kruis, wordt er ieder jaar een 'stille ramp' onder de aandacht gebracht. Dit jaar is dat de bestrijding van diarree in de derde wereld. Met het geld dat wordt opgehaald worden extra sanitaire voorzieningen aangeschaft. De leerlingen van het Griendencollege zullen met allerlei initiatieven proberen zoveel mogelijk geld op te halen. Het geld dat zij ophalen, zullen zij zelf naar het Glazen Huis (dit jaar te Leeuwarden) brengen.

De kerstboom van het Wijkplatform Centrum zal ervoor zorgen dat het Griendencollege tijdens de feestdagen ook aan de buitenkant in feestelijk staat verkeert. Op woensdag 18 december is er van 14.00 uur tot 18.00 uur van alles te doen rondom de school: rommelmarkt, oliebollen verkoop, eten en drinken, eigen gemaakte items door leerlingen Techniek. Er zal van alles te zien en te beleven zijn.

advertentie
advertentie