15 december 2013 om 00:00 Nieuws

Best redactie,

Ik heb u vorige week onderstaand mailtje gestuurd met de twee bijlages. En ik vind het erg fijn dat ik op diverse plaatsen al de aankondiging van het zesde kerstconcert van Bigband Blast! in de Sunday Jazz serie heb terug gezien. Maar ... nog niet overal!

Daarom even deze reminder: mocht u nog niet de gelegenheid hebben gehad aandacht te besteden aan dit prachtige kerst-jazz-concert, dan vraag ik u om dat toch komende editie van uw medium te doen! Uw kijkers/lezers die hiervan houden zullen u zeer dankbaar zijn dat ze door uw toedoen op de hoogte zijn gebracht van wat een heerlijke, relaxte en muzikale kerstmiddag gaat worden.

En mocht u er al wel aandacht aan hebben besteed, wellicht heeft u nog ruimte voor een kleine reminder? In de bijlage nog een extra foto van Bigband Blast!

Hoe dan ook, fijne dagen en een prachtig 2014 gewenst.

Namens muzikanten en leiding van Bigband Blast!

Enrico Vastenhout

----- Original Message -----

From: Enrico Vastenhout <mailto:eavastenhout@chello.nl>

Sent: Monday, December 09, 2013 11:54 AM

Subject: Sunday Jazz Xmas Edition nr 6

Beste redactie,

Het jaarlijks terugkerende kerstconcert in de roemrijke serie Sunday Jazz Concerten komt er weer aan!

Het is alweer het zesde kerstconcert wat Bigband Blast! organiseert en het 23e(!) concert in de Suday Jazz serie. Inmiddels mag gerust gesproken worden van een succesvolle traditie en er is meer goed nieuws: de stichting Sliedrecht en Cultuur heeft ook voor 2014 drie Sunday Jazz concerten financieel gewaarborgd! Dat is uiteraard ook geweldig nieuws wat naar buiten gebracht mag worden, sterker nog: móet worden!

Een uitgebreidere tekst vindt u in het Word-document in de bijlage, evenals een foto van Bigband Blast!

U begrijpt dat ik vriendelijk vraag hier in uw medium aandacht aan te besteden, de jazz-liefhebbers zullen u dankbaar zijn voor de aankondiging van het kerstconcert en het goede nieuws omtrent het vervolg van Suday Jazz.

Met vriendelijke groet,

Enrico Vastenhout

Bigband Blast!

0184 - 411925

06 - 22719894

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Zesde Sunday Jazz X-mas Edition!!!

En ? nog meer goed nieuws.

Het is inmiddels een traditie geworden, dat het Sunday Jazz-optreden van Bigband Blast! in december een kerstconcert is. Liefhebbers van Bigband worden dit jaar op 22 december getrakteerd op de zesde jazzy Christmas Edition!

De achtste serie Sunday Jazz is wederom memorabel geworden. Bigband Blast! had aan het begin van het seizoen trombone-held Bert Boeren als gast, het laatste concert (de 23e! in de serie Sunday Jazz concerten) werd virtuoos opgeluisterd door Hammond-organist Carlo de Wijs. Traditiegetrouw sluit Bigband Blast! het seizoen af met een “special X-mas Edition.”

Bigband Blast! stortte zich al ruim voor het sinterklaasfeest op haar kerstrepertoire. De band heeft voor het concert een mooie afwisseling tussen kerstnummers en eigen repertoire gevonden. Zo wordt het jazz-minnend publiek op zeer aantrekkelijke bigband-muziek, in al haar facetten, getrakteerd. Het gaat natuurlijk swingen, maar er wordt ook geknipoogd naar andere stijlen zoals rock en blues. Uiteraard levert vaste BBB!-zangeres Suzanne Jansen haar vocale bijdrage ook aan deze X-mas editie, en ook vocalist Ewoud Feenstra (bekend van o.a. Bosco en de Nieuwe Veste Bigband) zal zijn stem letterlijk laten horen.

Er is echter nog meer goed nieuws: met de bezuinigingen staan met name ook veel culturele activiteiten “op de tocht.” Het is maandenlang spannend geweest of de Stichting Sliedrecht en Cultuur nog voldoende geld kon vrijmaken voor het vervolg van de prachtige Sunday Jazz serie. Nog maar een paar weken geleden kwam het verlossende woord: ook voor kalenderjaar 2014 zijn er voldoende financiële middelen voor wederom drie concerten! Muzikanten en leiding van Bigband Blast! zijn hier uiteraard bijzonder blij mee en gaan hun uiterste best doen er weer een mooie serie van te maken. Via onze website www.bigbandblast.com kunt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Bigband Blast! en dus ook van de data van Sunday Jazz in 2014.

De aanvang van het concert op zondag 22 december a.s. is om 15.00u in Theater De Lockhorst, Sportlaan 1 te Sliedrecht. Kaarten à ? 7,50 zijn verkrijgbaar bij: Fa. De Vries, Kerkbuurt 25, 3361 BB, Sliedrecht, tel. (0184) 413046 en aan de kassa van De Lockhorst.

Doe uzelf een plezier en “Have yourself a merry little Christmas” op 22 a.s. december bij Bigband Blast! in de Lockhorst ...

Enrico Vastenhout

PR Bigband Blast

advertentie
advertentie