Afbeelding
Janus Visser/BDU

Sliedrecht wint ruim bij Poort 6 Champions Cup

25 december 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het in de regio erg populaire Poort 6 Champions Cup zaalvoetbaltoernooi is nu halverwege. Tijd om een tussentijdse balans op te maken van de resultaten van de deelnemende teams van Sliedrecht.

Het eerste speelde de eerste wedstrijd tegen Asperen. Dit werd een ruime 9-1 overwinning. Doelpuntenmakers voor Sliedrecht waren: FitimMeha (5x), Luciano van Harlingen (2x), Rob Kanters en Desley de Wolf. Door deze overwinning werd Sliedrecht gelijk als één van de titelkandidaten bestempeld.

De tweede wedstrijd was Herovina de tegenstander. Deze wedstrijd verliep een stuk lastiger. Na een 3-2 ruststand werd het uiteindelijk toch een 6-2 overwinning. Wederom maakte Fitim Meha 5 doelpunten. Hij is hiermee voorlopig topscorer van het toernooi. LevyLiesdek maakte ook een doelpunt.

Maandag 30 december om 20:20 uur speelt het eerste de laatste poulewedstrijd tegen Rijswijkse Boys. Ook zij wonnen hun eerste twee wedstrijden. In deze wedstrijd wordt dus beslist wie poulewinnaar wordt en op donderdag 2 januari in de kwartfinale tegen GJS mag spelen. Bij een gelijkspel zal dit Sliedrecht zijn i.v.m. het betere doelsaldo. Rijswijkse Boys zal dan ook de kwartfinale spelen als één van de beste nummers twee in de poulefase.

Vrijdag 27 december speelde de B1 haar poulewedstrijden. De eerste twee wedstrijden eindigden in een overwinning. Hardinxveld B1 (1-0) en Meerkerk B1 (3-0) werden verslagen. De volgende twee wedstrijden werden echter verloren. GJS B1 (0-1) en Groot Ammers (1-3) waren te sterk. De eerste plaats in de poule was hierdoor allen in theorie nog haalbaar. Door overwinningen op Vuren B1 (2-1) en ASH B1 (1-0) werd uiteindelijk toch een prima 2e plaats in de poule gehaald achter winnaar Hardinxveld.

Onze D1 speelt maandag 30 december haar poulewedstrijden. De eerste wedstrijd begint om 8:50 uur. Tegenstanders zijn Heukelum, Asperen, Lekvogels, Haaften, Sleeuwijk en Vuren. Vorig jaar haalde de D1 de halve finale.

Meer informatie over dit toernooi is te vinden op http://www.championscup.nl/?go=Home&cnr=1&cpnr=0

advertentie
advertentie