Vrijdagavondmaand bij MerweRTV

30 december 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Om het jaar feestelijk af te trappen, worden luisteraars van MerweRTV uitgenodigd om elke vrijdagavond in te schakelen en met de makers van de diverse programma's mee te genieten.

De komende maand, die maar liefst vijf vrijdagen telt, liggen diverse jubilea én leuke verrassingen in het verschiet. De eerste vrijdag van het jaar is traditioneel de Nieuwjaarsuitzending van alle Shockteams. Vanaf 19.00 uur zendt Arie "The ARE" van Willigen zijn eerste alternatieve uurtje van 2014 uit en van 20.00 tot 23.00 uur is het een komen en gaan van presentatoren en technici. De makers van Flatlandelic RundFunk, The AfterShock, MetalShock én alle ShockCafé'ers slingeren hun nieuwjaarswensen de ether in, begeleid door hun favoriete muziek. Naast de uitzending op MerweRadio, is de uitzending ook via MerweTV te zien. Ook via de website www.merwertv.nl kan er door de webcam meegekeken worden.

De vrijdagavond is al méér dan 20 jaar een pijler van MerweRadio. Begonnen met één uurtje MetalShock en binnen twee jaar met een extra uur er bij. Nog geen jaar later een derde uur en tegenwoordig zelfs vier uur. Tegenwoordig zijn diverse uitzendingen van de vrijdagavond ook te zien op MerweTV, waaronder die met livebands vanuit de studio.

De programmering op vrijdagavond: 19.00 uur: The ARE - alternatief uur; 20.00 uur: Flatlandelic RundFunk / The AfterShock; 21.00 uur: MetalShock; 22.00 uur: ShockCafé.

advertentie
advertentie