vv Sliedrecht heeft een unieke ClubCard

6 januari 2014 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van vv Sliedrecht vond zaterdagmiddag de presentatie plaats van de splinternieuwe V.V. Sliedrecht ClubCard. Het plastic kaartje geeft recht op korting bij een flink aantal aangesloten ondernemers. Het behaalde voordeel wordt gedeeld door de kaarthouder en de club.

Door Ria Scholten

Veel leden en andere belangstellenden waren naar de kantine van de voetbalclub gekomen om elkaar een voorspoedig 2014 te wensen. Daarnaast werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om een twaalftal jubilarissen in het zonnetje te zetten en de enige echte vv Sliedrecht ClubCard te presenteren. Aan de leden, sponsoren en Businessclubleden van de vereniging wordt de kaart deze week met een begeleidende brief overhandigd of toegestuurd.

De Sponsorcommissie van de club heeft een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van de kaart. ,,In deze economisch wat mindere tijd is het lastig om nieuwe sponsoren te vinden", vertelde commissielid Anita Wanrooij. ,,Daarom zijn we op zoek gegaan naar andere bronnen van inkomsten. Een plaatselijke ondernemer bracht ons op dit idee, waarvan de realisatie de nodige tijd in beslag heeft genomen. Een van onze sponsoren, de Rabobank Merwestroom, opperde het idee om de mogelijkheid van Cashless betalen aan de kaart te koppelen en heeft daarbij heel veel ondersteuning verleend. Onze Businessclub heeft ook meebetaald aan de ontwikkeling van kaart en de betaalterminals in de kantine. We zijn er trots op dat ons ClubCard systeem in combinatie met Cashless betalen uniek is in Nederland."

,,De V.V. Sliedrecht ClubCard kan worden gezien als een spaarkaart, maar ook als kaart om bijvoorbeeld in de kantine mee te betalen", vult collega-commissielid Hans de Ligt aan. ,,De deelnemende winkeliers en bedrijven geven kaarthouders een door hen zelf te bepalen vorm van korting, die automatisch wordt verwerkt. De helft van het kortingsbedrag wordt als spaartegoed op de kaart bijgeschreven. De club ontvangt de andere helft van het bedrag, dat bestemd is voor de kosten voor het gebruik van de kaart en investeringen in de vereniging. Het spaartegoed kan worden gebruikt voor nieuwe aankopen bij de aangesloten ondernemers. Het is ook mogelijk om met de kaart in de kantine te betalen. Ouders van (jonge) kinderen kunnen de ClubCard via iDeal voorzien van een saldo. Betalen met de ClubCard is veilig en eenvoudig, zowel voor de kaarthouders als voor de vereniging."

Op de website van de voetbalvereniging, www.vvsliedrecht.nl, kan worden geklikt op de afbeelding van de V.V. Sliedrecht Clubcard en worden bekeken bij welke winkels en bedrijven de kaart kan worden gebruikt en welke vaste en tijdelijke voordelen er te behalen zijn. Wie geen lid is van de voetbalvereniging, maar wel wil profiteren van leuke kortingen en aanbiedingen kan de kaart aanvragen via de ClubCard website (link wwwclubliefde.nl/vvsliedrecht). Ondernemers die belangstelling hebben om mee te gaan doen kunnen dit kenbaar maken via het e-mailadres sponsordesk@vvsliedrecht.info.

advertentie
advertentie