Sing-In

20 januari 2014 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De activiteitencommissie van de Hervormde Kerk Sliedrecht organiseert een Sing-in, die wordt gehouden op 24 januari in de Grote Kerk Sliedrecht.

De avond begint om 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur. Aan deze avond verlenen de Paksband uit Papendrecht en tienerkoor ShirEl hun medewerking.

De avond wordt met een bijzondere reden georganiseerd. In mei zal er een fietsmarathon gehouden worden. In 24 uur hoopt de kerk zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Commissie Hulp Roemenië. Zij zetten zich in voor de minderbedeelden in dit land en willen zo ook hen een toekomst bieden. Ter promotie en voorbereiding op deze marathon wordt iedereen uitgenodigd om mee te komen zingen tijdens de sing-in. De toegang is gratis. Er wordt tijdens de sing-in een collecte gehouden. De opbrengsten van deze avond gaan naar de voedselpakketten.

Wie op de hoogte wil blijven kan het team volgen op facebook via www.facebook.com/ReflektorSliedrecht of Twitter: ReflektorMarathon@ReflektorMarath.

advertentie
advertentie