Groepslessen en fitness voor vrouw en man, van jong tot oud

20 januari 2014 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Danssport Educatie Centrum Martine is een begrip in Sliedrecht wanneer je denkt aan bewegen. Veel bezoekers hebben aan de Molendijk op een leuke, toegankelijke manier de ideeën van Martine mogen ervaren. De mogelijkheden zijn vanaf deze maand sterk uitgebreid en Danssport Educatie Centrum Martine biedt nu een nieuw fitnessprogramma, een breder aantal groepslessen en uitgebreide begeleiding op het gebied van voeding en afvallen, met behulp van voedingsprogramma’s. ,,Maar met dezelfde aandacht en persoonlijke touch", belooft Martine. ,,Want dat is toch waarom veel mensen hier binnenstappen; vanwege die echte persoonlijke aandacht en laagdrempeligheid." Kennismaken kan op zaterdag 25 januari van 10.00 uur tot 15.00 uur tijdens de open dag. Voor nieuwe leden is er dan een welkomstgeschenk.

Zoals Martine zelf wil benadrukken, is haar Centrum geen ‘sportschool voor bodybuilders’ en zorgt zij er al vele jaren voor dat jong en oud, van gezond tot revaliderend, op een prettige manier met beweging in aanraking komen. ,,Je hoeft hier niet getraind binnen te komen", aldus de eigenaresse. ,,Het gaat erom dat je sportief bezig bent, niet meteen dat je sportief bent. Het belang van bewegen om bijvoorbeeld gezond te blijven en overgewicht tegen te gaan, zorgt ervoor dat een steeds grotere groep mensen wel het belang inziet om bij een sportschool binnen te lopen. Ik wil ervoor zorgen dat die drempel zo laag mogelijk is."

Met haar ‘bewegingscentrum’ wil Martine daarom meer mensen in haar omgeving graag een gezond én leuk alternatief aanbieden dan de toch vaak wat ‘onpersoonlijke’ grotere sportscholen en door het werken met een begeleidingsprogramma, het zogenaamde Persoonlijk Fit-Plan. Het nieuwe aanbod van fitnesslessen en uitgebreidere groepslessen dat deze maand van start gaat, moet die ruimte dan ook bieden.

Zo gemakkelijk als Martine het haar ‘gasten’ wil maken, zo grondig is haar eigen voorbereiding om uiteindelijk haar Danssport Educatie Centrum zo ver te brengen als waar het nu staat. Zij is al vele jaren actief op het gebied van sport, gym en lesgeven. Dat verklaart ook waarom Martine begeleiding en de toegankelijkheid van sport en beweging erg belangrijk vindt. Leuk, gezond èn met een gedegen achtergrond op het gebied van voedingsadvies en beweging. Dat maakt dit sportcentrum de juiste omgeving om nu eindelijk die goede voornemens eens waar te maken: op een prettige manier een betere conditie en die paar kilootjes eraf. Martine laat u op zaterdag 25 januari graag zien waarom juist Danssport Educatie Centrum Martine daarvoor de juiste plaats is.

Danssport Educatie Centrum Martine is te vinden aan de Molendijk 177b. Meer informatie: 06-52033542, info@danssportcentrummartine.nl of www.danssportcentrummartine.nl.

advertentie
advertentie