Franse bijna lentekriebels?

6 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Het is wat te vroeg om te roepen ‘presque printemps’ (vertaald: bijna lente), maar we verlangen er wel naar! In onze Franse brocante- en decoratiewinkel voelt u die hunkering ook. Het staat er vol met Franse meubeltjes en decoratieve snuisterijen. Fijn inspiratie voor een nieuwe lentestart. Een beetje Frans voorjaar binnen handbereik!

De Decorage & Decoratiehandel HJ, gevestigd centraal in Nederland op het terrein van een perenfruitteler, verwarmen u in onze winkel door een wandel tussen Franse brocante, industriële kasten en allerlei sfeervolle en leuke curiosa. Rechtstreeks uit Frankrijk naar het hart van Nederland. Unieke vondsten voor een betaalbare prijs.

In een voormalige koelopslag op het terrein van het perenteelt bedrijf treft u echte Franse brocante, industriële meubelen, vintage, antiek en diverse decoratieve artikelen. De Decorage, gevestigd in de Loire-vallei, bevoorraadt de winkel, zonder tussenkomst van detailhandelaren, rechtstreeks met karakteristieke kasten, authentieke commodes, unieke tafels, stoere werkbanken, originele kapstokken, metalen lockers en vele kleine curiosa. Dat zie je terug in de prijs. Elke meubelvondst is authentiek Frans, géén namaak, heeft een eigen verhaal, en wacht op een ‘seconde vie’, een tweede leven.

Mocht u niet om een meubelstuk verlegen zitten, de winkel is ook een oase met decoratieve spulletjes van Decoratiehandel HJ. Zelden loop je met lege handen weer naar buiten…

Leuk te weten: al meerdere malen stonden Maarten en Eva van Dorst (Decorage) in tijdschriften waar ze verslag doen van hun emigratie naar Frankrijk en passie voor brocante.

Elke zaterdag open

Voor particulieren: 12.00 -16.00 uur of op afspraak.

Detaillisten /verkoopfeestjes en kerstpakketten: op afspraak.

Burensedijk 6 te Kerk-Avezaath

www.decorage.nl & www.decoratiehandelhj.nl

Tel.: 0033-(0)606786782 of 06-14797008 (Decorage)

Tel.: 0344-571610 (winkel)

advertentie
advertentie