Autisme Ontmoet

6 februari 2014 om 00:00 Nieuws

ALBLASSERDAM - Van 29 maart tot en met 5 april is het landelijke Autismeweek. In deze week zijn er tal van initiatieven om aandacht te vragen voor autisme. Het AutismeCafé, Autismenetwerk ZHZ, Boba GGZ, Yulius Autisme, MEE Alblasserwaard/Vijfheerenlanden en MEE Drechtsteden bundelen de krachten en organiseren samen voor woensdag 2 april een grote conferentie met een wervelend programma.

Het thema van de Autismeweek is 'Autisme Ontmoet'. Het programma van de conferentie is hierop afgestemd. De middag begint met een lunch waarna een gezamenlijke aftrap plaats vindt. Vervolgens zijn er workshops met een zeer divers karakter. Belangstellenden worden We praten je deze dag bij over de meest actuele en dynamische onderwerpen: van de nieuwe DSM tot relatie & autisme.

De conferentie Autisme Ontmoet wordt gehouden in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. De informele netwerklunch start om 12.00 uur. Rond 13.00 uur is de gezamenlijke aftrap en om 14.30 uur starten de workshops. Bezoekers kunnen kiezen welke workshop ze bijwonen. Rond 17.30 uur wordt afgesloten met een borrel en informatiemarkt. Iedereen is welkom; zowel professionals in het vak als mensen met autisme en hun omgeving. Inschrijven kan via www.yulius.nl/autismeweek. Er is plek voor 250 bezoekers.

advertentie
advertentie