Bijbeldag

7 februari 2014 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De Hervormde Gemeente Sliedrecht houdt op woensdag 19 februari, in de voorjaarsvakantie, de jaarlijkse Bijbeldag. De Bijbeldag wordt gehouden voor alle kinderen die op de basisschool zitten en voor tieners tot en met klas 3 van het voortgezet onderwijs.

De KinderBijbelDag is voor de groepen 1 tot en met 6 van het basisonderwijs en wordt gehouden in de Maranathakerk aan de Lijsterweg 2. Zij starten 's morgens om 9.30 uur en 's middags om 13.45 uur. Het thema 'Samen sterk!' wordt uitgewerkt door middel van een vertelling, gesprek ('knabbel en babbel'), sketch en knutselen. 's Middags is er een levende poppenkast onder het thema 'Ik ben de hand en jij de voet'. Deze voorstelling wordt verzorgd door drama- en mimegroep 'Salt'.

De TienerBijbelDag is voor groep 7 tot en met klas 3 en wordt gehouden in De Handpalm aan de Merwestraat 13. In De Handpalm is het thema 'Hier ben ik!'. De jongeren van groep 7 en 8 komen bij elkaar van 10.00 uur tot 17.00 uur. De jongeren uit klas 1 tot en met 3 zijn welkom van woensdag 13.00 uur tot en met donderdag 8.30 uur. Zij moeten wel slaapspullen meenemen.

Onderdelen van de TienerBijbelDag zijn Bijbelverhaal, opdrachtenspel, samen eten, film kijken en samen slapen.

De toegang tot de programma's is gratis. Voor meer informatie en opgave voor het slapen tijdens de TienerBijbelDag: www.EchtBelangrijk.nl.

advertentie
advertentie