Workshops street-videoclipdance

14 februari 2014 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De street-videoclipdance introductiemiddag in Elektra is op 25 februari. Op 1 maart start de workshop met de eerste officiële les. De street-videoclip dance lessen worden gegeven door Kim Pool. De Street-videoclipdance lessen welke Kim gaat geven zijn gevarieerd met leuke uitdagende choreografieën en oefeningen waar je nog beter van wordt. Dit allemaal op spetterende en energieke muziek, waarbij natuurlijk dansplezier op nummer 1 staat.

Tijdens deze workshop en de vervolglessen wordt er speciaal voor de deelnemers van twaalf jaar en ouder gewerkt naar deelname aan de Zuid-Hollandse kunstbende talentenjacht. Deze vindt plaats in maart of april 2015 in Theater Zuidplein te Rotterdam.

De workshop is bestemd voor de jeugd en jongeren van acht tot en met zeventien jaar. Van 16.00 uur tot 17.00 uur zijn de lessen voor de jeugd van acht tot en met elf jaar, van 17.00 uur tot 18.00 uur voor de jeugd van twaalf tot en met zeventien jaar. De kosten bedragen voor tien lessen 30 euro.

Kim Pool begon op jonge leeftijd aan de vooropleiding van de Dansacademie. Studeerde daarna door aan de Dansacademie Lucia Marthas Noord-Nederland HBO-dans waar ze in 2011 afstudeerde. Volgde een workshop van de officiële Broadway cast van West Side Story, diverse workshops aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen en in 2011 bij het Broadway Dance Centre in New York.

Kim heeft als achtergronddanseres gedanst bij Global Dancing With The Stars(2008), de theatershow Grande Dames van Kim-Lian van der Meij en Jasperina de Jong en Tribute To The Bee Gees. Was te zien bij de jaarlijkse eindpresentaties van de Dansacademie Lucia Marthas/Noord Nederland (2004-2011), afgestudeerd aan de dansacademie Lucia Marthas. Zij heeft gedanst in onder andere de discomusical 'Saturday Night Fever' en heeft dance workshops gevolgd aan de 'Broadway Dance Center' in New York.

Voor aanmelding of meer informatie: bellen met Henk van Griensven, 0184-414273 of mailen naar henk@elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie