School of Rock

19 februari 2014 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - School of rock is er weer op vrijdag 28 februari vanaf 20.00 uur in Elektra aan de Stationsweg 4.

School of Rock is het project voor muzikale scholieren die graag met hun band willen spelen om ervaring op te doen en bovenal plezier te maken. Ook deze editie zijn drie veelbelovende bandjes gestrikt. Niemand minder dan Most Wanted 3, de schoolband van De Lagewaard, Nothing Personal, female fronted rock'n roll belofte en Volkomen Uitgerukt, Rock'n Roll tribute to the legends zullen hun instrumenten oppakken om een knallende muzikale avond neer te zetten.

Most Wanted 3 is alweer de derde officiële schoolband van scholengemeenschap De Lagewaard. Een bijzonder mooi muzikaal en creatief project in kader van talentontwikkeling. Een team van zeer enthousiaste docenten stoppen ziel en zaligheid en veel vrije tijd in de begeleiding en coaching van deze jonge maar zeer talentvolle groep muzikanten! Wij zijn dan ook zeer verheugd om Most Wanted 3 op ons podium te mogen verwelkomen!

Nothing Personal, een energieke live band die garant staat voor catchy punk en rock'n roll! Eerder wisten ze al 2e te worden tijdens de DLW awards en dat is de jury en het publiek lang bijgebleven, ze maakte zoveel indruk dat wij van JC Elektra besloten hebben dat zij absoluut niet mogen ontbreken op deze editie van School Of Rock. Sliedrecht maak je klaar voor de invasie en overdonderende live performance van Nothing Personal!

Volkomen Uitgerukt, voor wie al een tijdje oplettend is in het regionale cover genre zal denken, hey!? Die jongens noemde zich toch Volkomen Ruk!? Ja, dat klopt. De heren hebben besloten om de stekker er uit te trekken en eenmalig voor hun afscheidsoptreden hun bandnaam om te dopen in Volkomen Uitgerukt. Na vele succesvolle optredens en jaren van plezier in de repetitiekelder van JC Elektra is het voor hen tijd geworden om ieder een eigen muzikale weg in te slaan, we zullen de heren in de gaten blijven houden want het belooft nu al leuk te worden.

De entree is 2 euro. Meer informatie: www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie