Derde nederlaag op rij voor Sliedrecht

23 februari 2014 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Met alle bespiegelingen vooraf in ogenschouw genomen, wist Sliedrecht wat het mocht verwachten in de uitwedstrijd bij Zaamslag : een optimaal gemotiveerde tegenstander, die met alle middelen zou strijden voor elke meter op het verre van ideale hoofdveld op sportpark 't Durp tegen een Sliedrecht, dat na twee nederlagen niet bepaald overliep van zelfvertrouwen.

Sliedrecht slaagde er uiteindelijk niet in om deze lastige gegevens op passende wijze het hoofd te bieden: het verloor met 2-1 van degradatiekandidaat Zaamslag en incasseerde daarmee een nieuwe mentale tik in deze dramatisch verlopen februari maand.

Het team van trainer John de Wolf, die Berry de Groot miste en basisplaatsen had ingeruimd voor Nigel van Egmond en de weer herstelde Nilton Tavares Ramos, ging redelijk van start, trachtte een veldoverwicht te krijgen, maar liep desalniettemin toch tegen de openingstreffer op van de gastheren. Mario de Fouw zorgde voor de 1-0.

Sliedrecht had moeite deze nieuwe tegenslag te verwerken, maar kon na rust toch bouwen aan een offensief, dat werd bekroond met de gelijkmaker van Luciano van Harlingen, die koppend doel trof : 1-1.

Zaamslag liet zich echter niet verder van de wijs brengen en op basis van een sterk teamcollectief kreeg het uiteindelijk loon naar werken met de winnende treffer van Peter Dieleman: 2-1.

Volgens trainer John de Wolf had zijn team te weinig gebracht en had Zaamslag naar vermogen gespeeld, hetgeen voldoende bleek voor de zege.

Arbiter Wagenaar uit Goes trok 7x het geel, onder meer voor Luciano van Harlingen, Dennis Verhoef, David Pieters, en Desley de Wolf, die hierdoor voor het komend duel tegen S.H.O. (8 maart a.s.) geschorst is.

Opstelling Sliedrecht : Jeffrey ter Veer ; Jordy de Jong (David Pieters), Desley de Wolf, Stefan van Dam, Samet Ulusoy (Rick Lodder) ; Sander Vink, Levy Liesdek, Nigel van Egmond (Rob Kanters) ; Nilton Tavares Ramos, Dennis Verhoef en Luciano van Harlingen.

advertentie
advertentie