Onder Ons organiseert workshop toneel

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op maandag 17 maart organiseert de Sliedrechtse toneelgroep “Onder Ons” een workshop waarin je kennis kunt maken met de werkwijze van de toneelgroep. De avond wordt van 19.30 tot 22.00 uur gehouden in de Roald Dahlschool, ingang aan de Tolsteeg, te Sliedrecht.

Lijkt het je leuk om toneel te gaan spelen? Wil je een oude hobby weer oppakken? Lijkt het je leuk om in de huid van een ander te kruipen? Meld je dan aan voor deze workshop.

Onder leiding van regisseuse Natalja Verhoef kun je kennis maken met diverse theateractiviteiten waarbij plezier en creativiteit voorop staan. Zo hopen we mensen enthousiast te maken voor toneel en kunnen we zien of jij binnen onze toneelgroep past en je in de toekomst een rol kunt gaan spelen. Ervaring is niet nodig, inzet en samenwerken zijn belangrijk. Op die manier kunnen we ons publiek leuke avonden bezorgen en hebben we het met elkaar ook leuk.

Toneelgroep “Onder Ons” is ontstaan in 1946, zij speelt 8-10 voorstellingen per seizoen, dit zijn steeds blijspelen of kluchten. Ook worden een aantal eenakters opgevoerd. De repetities vinden steeds op maandagavond plaats. Aanmelden kan bij onze secretaris Jan van Veen, tel.0184 413472 of via www.toneelgroeponderons.nl

advertentie
advertentie