Figura viert 40-jarig jubileum

27 februari 2014 om 00:00 Ondernemend

,,In 1974 opende ik mijn eerste lingeriezaak in de Peulenstraat in Hardinxveld-Giessendam", blikt eigenaresse Corrie den Arend terug. ,,Twee jaar later is de zaak in Sliedrecht erbij gekomen. Deze leuke winkel staat bekend om zijn uitgebreide collectie, goede service en deskundige adviezen. Er zijn vele specialisaties in huis zoals bikini's in grote cupmaten, lingerie voor een maatje meer, borstprothesen, de juiste sportbeha voor jouw favoriete sport en zwangerschapslingerie. We verkopen bekende merken zoals Prima Donna, Chantelle en Aubade."

SLIEDRECHT - Het is op zaterdag 1 maart precies veertig jaar geleden dat Figura Lingerie & Mammacare de deuren opende. De zaak heeft een uitgebreide collectie lingerie, shapewear, ondermode, bad- en nachtkleding. Ook is er een speciale afdeling met voldoende privacy voor het aanmeten van een borstprothese, protheselingerie en -badkleding.

Collectie

De comfort lingerie collectie van Figura laat geen wens onvervuld, zorgt voor een mooi figuur en staat voor uitstekend draagcomfort en een perfecte pasvorm tot in extra grote maten. ,,Met figuurvormende pantyslips of body's worden ook probleemzones als buik en billen discreet verborgen", aldus Den Arend. ,,Comfort lingerie is ook zonder beugel verkrijgbaar tot maat 125 omvang en in cup maten van A t/m I cup. De Comfort collectie bevat merken als Anita, Felina en Amoena."

Figura Lingerie heeft een bijzondere collectie badkleding die wordt gekenmerkt door een goede prijs/kwaliteitverhouding. ,,We verkopen bekende merken als Sunflair, Beach Life en Prima Donna", vertelt Corrie. ,,Veel tops en slips zijn los verkrijgbaar. Door het mix en match principe is het mogelijk om separaat een bikinibroekje uit te zoeken, naar eigen keuze, in de maten 36 tot en met 48 met een A t/m H cup. De sets kunnen worden gecompleteerd met leuke accessoires, zoals een blouse, pareo of jurkje."

,,Voor een ontspannen avondje thuis hebben we een mooie collectie comfortabele loungewear van onder andere Mey en Charlie Choe, die kan worden gecombineerd met bijpassende lingerie. Daarnaast verkopen we nachtkleding van bekende merken als Ringella en Rösch."

Borstprothesen

Mede door het aanmeten van borstprothesen is Corrie erg betrokken bij haar klanten, die zij hiermee graag een stukje zelfvertrouwen wil teruggeven. "Contact met de klanten, voorlichting geven, passen, tijd en aandacht geven horen bij onze zaak. Dit maakt mijn werk zo leuk. 'Pas als uw gevoel goed is zijn wij tevreden' is al vele de jaren onze slogan. Het maakt ons blij als een de klant tevreden is en zich weer prettig voelt, mede door een eerlijk en vakkundig advies".

,,Uiteraard wordt aan het jubileum niet zomaar voorbijgegaan. De hele maand maart zijn er leuke acties en worden er attenties weggegeven, waaronder diverse cadeaubonnen van honderd euro en andere leuke attenties", besluit Den Arend.

Informatie

Meer informatie is te vinden op de website www.figuralingerie.nl. Of breng een bezoekje aan de Facebook pagina's: figuralingeriesliedrecht (voor algemene informatie over de winkel) en figuramammacaresliedrecht voor informatie met betrekking tot borstprothesen).

advertentie
advertentie