SGP-CU loopt bij ondernemers Kerkbuurt binnen

6 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

De campagne van SGP-ChristenUnie richt zich deze week vooral op de Sliedrechtse ondernemers. Zaterdag 1 maart lopen we (volgens afspraak) binnen bij winkeliers op de Kerkbuurt.

Een Sliedrechtse ondernemer lanceerde afgelopen week het idee om de Kerkbuurt te sluiten en aan de rand van het dorp een nieuw winkelcentrum te bouwen. Is deze ondernemer spreekbuis van velen en hoe denken winkeliers op de Kerkbuurt over zo’n idee?

Zoals lijsttrekker Theo den Braanker woensdagavond tijdens het Ondernemersdebat zei: “Laten gemeente en ondernemers sámen een visie ontwikkelen. De mooiste maar ook gekste ideeën zijn welkom. Met elkaar kun je tot een haalbaar plan komen”.

Naast een visie op de lange termijn moet er ook op de korte termijn iets gebeuren. Voor de ene ondernemer zijn dat bloembakken op de Kerkbuurt, voor de ander een nieuwe luifel en voor een derde misschien een verhuizing naar een ander deel van de Kerkbuurt.

Theo den Braanker en Hans Tanis, de nummers 1 en 2 van de kandidatenlijst SGP-ChristenUnie, zullen bij enkele ondernemers de mening peilen.

De campagne begeeft zich met andere kandidaten tegelijk tussen het winkelend publiek. Publiek hoeft ons niet op te zoeken; wij komen naar de mensen tóe.

Op www.sliedrecht.sgp-christenunie.nl is nog veel meer campagnenieuws te vinden. Ook wordt iedere week een nieuwe campagnevideo geplaatst. Deze week: Stille armoede wordt gehoord.

advertentie
advertentie