Nog enkele plaatsen voor een bijzondere show!

8 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op woensdag 16 en donderdag 17 april vinden er twee zeer bijzondere shows plaats in de Lockhorst in Sliedrecht. Een uitgelezen kans voor bedrijven en particulieren om zich te laten inspireren en tegelijkertijd een goed doel te steunen. United by Music nodigt u uit voor deze hartverwarmende benefietshow vol muziek van onder andere de Amerikaanse Lady “A” en de Deense Jacob Jensen band. Deze week maakte de stichting bekend dat er nog maar enkele plaatsen beschikbaar zijn voor de show.

United by Music geeft getalenteerde mensen met een verstandelijke beperking de kans om op te treden voor een groot publiek. Vier jaar geleden is de stichting begonnen met het organiseren van een benefietshow om het publiek ervan bewust te maken dat mensen met een verstandelijke beperking ook talenten hebben. Daarnaast is de show bedoeld om geld in te zamelen voor de activiteiten van de United by Music. De show was voorgaande jaren een ontzettend groot succes en daarom worden er voortaan twee avonden georganiseerd in De Lockhorst in Sliedrecht. Vorig jaar genoten zo’n 500 mensen van de unieke show en er werd een grote som geld opgehaald.

In 2006 werd de stichting opgericht door de Sliedrechtse financieel directeur van de Carante Groep, Joris van Wijngaarden, en de Amerikaanse bluesdiva Candye Kane. Sindsdien organiseren zij verschillende activiteiten en evenementen in de hele wereld. United by Music richt zich vooral op de kwetsbare groep mensen met een licht verstandelijke beperking. Zij moeten zich in de maatschappij staande houden, maar weten zich nauwelijks gewaardeerd omdat ze ‘anders’ zijn. Door United by Music komen zij tot bloei door iets te doen waar ze wel goed in zijn. Mede daardoor hebben zij een doel in hun leven gekregen.

Voor bedrijven is de benefietshow een mooi uitje en een goede gelegenheid om maatschappelijk betrokken te ondernemen, maar ook voor particulieren zal het een avond worden om nooit te vergeten. In het verleden zijn er al vele positieve reacties geweest van bedrijven, maar ook van families en andere gasten. Tijdens de show zal er veel muziek gemaakt worden, verhalen verteld worden en er wordt een diner aangeboden. Het diner en de drankjes zijn inbegrepen in de benefit fee. Vanwege beperkte beschikbaarheid is het noodzakelijk om te serveren via info@unitedbymusic.nl. De bijdrage die gevraagd wordt aan de gasten voor het bijwonen van het benefiet bedraagt €110,- per persoon of een tafel voor 10 voor €1000,-. www.unitedbymusic.nl.

advertentie
advertentie