Oskam en Toonen ook volgend jaar aan het roer bij Sliedrecht Sport

5 april 2014 om 00:00 Sport

SLIEDRECHT - Topdivisionist heren 1 van Sliedrecht Sport zal ook het volgende seizoen 2014-2015 door het trainersduo Tim Oskam en Gert-Jan Toonen getraind gaan worden. Tim zal opnieuw de functie van hoofdtrainer bekleden en Gert-Jan wordt assistent-trainer. Heren 1 is op de goede weg en staat momenteel in de middenmoot van de Topdivisie.

Tim Oskam begon zijn carrière als trainer als assistent van Arie van Wolferen en nam na diens afscheid het roer over als hoofdtrainer. De voormalige spelverdeler van onder andere Brevok, Ekspalvo en Sliedrecht Sport is werkzaam als leerkracht en is 43 jaar.

Gert-Jan is oud speler van heren 1 en Ekspalvo, het huidige Nextvolley. Ook was hij al meerdere jaren trainer van verschillende damesteams, maar heeft zich het laatste jaar volledig toegelegd op het trainerschap van heren 1. Gert-Jan speelt bij heren 3 en is 32 jaar.

De Stichting Topvolleybal Sliedrecht heeft in haar beleidsplan voor de langere termijn de focus voor het herenvolleybal vorig jaar verlegd. Men richt zich op een evenwichtig team dat bestaat uit jong getalenteerden en spelers met een grote ervaring, presterend op een zo hoog mogelijk niveau. De samenwerking met heren 2 en 3 en de afstemming met de vereniging spelen hierin een belangrijke rol. Na een eerste jaar, waarbij de ontwikkeling centraal stond, zal in het tweede jaar de focus op het prestatieve niveau gaan liggen.

advertentie
advertentie