Inhume, Entrapment & Obtruncation

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Metal; Entrapment, Inhume, Obtruncation

Zaterdag 15 maart

Het is alweer even geleden maar het wordt weer de hoogste tijd voor een avond vol met zware metalen! Beukende drums, scheurende gitaren en zware vocalen, voor de liefhebber puur genieten. De avond zal ingevuld worden door Obtruncation, Entrapment en Inhume.

Inhume is een van Nederlands grootste grindcore bands, de heren zijn al sinds 1994 actief en hebben op alle grote festivals in hun genre gestaan. In 2009 stonden de heren van Inhume op het wereldwijd gerespecteerde festival Party San in Duitsland. Een festival waar in hun genre alle grote der aarde hun kabaal het universum in slingeren, nu komen ze in Elektra om ons een heerlijke kommetje grindcore soep voor te schotelen!

Obtruncation is een lokale old school death metal band uit Dordrecht die al sinds 1989 actief is. Ze draaien al lang mee en hebben al menig podium op zijn kop mogen zetten. Ze omschrijven zichzelf als een combinatie van brutal deat en old school metal.

Entrapment is onvervalste death/grindcore metal uit Groningen met een missie, zoals ze zelf zeggen “zombifying your soul”. Hun doel is om Nederland te ontdoen van de eenheidsworst in de muziekindustrie met een heerlijk baksie metal!

De deuren gaan op om 20.00 uur

Entree voor deze avond is slechts 5 euro

JC Elektra

Stationsweg 4

3363GA Sliedrecht

www.elektra-sliedrecht.nl

advertentie
advertentie