Demonstratie van Streetdance en Ritmisch Gym bij Synergos

5 april 2014 om 00:00 Sport

SLIEDRECHT - Alle groepen van Dans en Ritmische Gymnastiek hebben op vrijdag 28 februari in sporthal De Stoep tijdens de jaarlijkse demonstratie laten zien over welke geweldige danstalenten Synergos beschikt. Instructrices Esmeralda, Sara en Eva hadden de choreografieën en creatieve aankleding voor hun rekening genomen.

De tribune was goed gevuld met familie, vriendjes en vriendinnetjes en andere belangstellenden. De jongste groep, de Kiddydance, bestond uit meisjes in de leeftijd van 4 en 5 jaar. Zij veroorzaakten zelfs jeuk bij het publiek, toen ze hun dans op 'Kriebel Krabbel' van Kinderen voor Kinderen opvoerden.

De oudere groepen lieten hun danskunsten zien op, onder andere, Timber van Pitbull & Kessha. De uitsmijter van de avond was de oudste streetdancegroep van 16 jaar en ouder. Zij lieten op een mix van nummers een prachtige en soms komische dans zien.

De meisjes van de Ritmische Gymnastiek lieten zeer knap uitgevoerde oefeningen zien op, onder andere, This is what it feels like van Armin van Buuren en Candy van Robby Williams, waarbij ze lint, bal of hoepel gebruikten. Deze meisjes trainen wekelijks onder de enthousiaste leiding van Lia Slob, die tevens heeft gezorgd voor de prachtige choreografieën.

De demo werd afgesloten met een spectaculaire einddans, waarvoor ook de kinderen uit het publiek werden uitgenodigd om mee te doen. Dit alles zorgde voor een kleurrijk en vrolijk schouwspel. De enthousiaste inzet van alle leiding en deelneemsters werd aan het eind beloond met een staande ovatie van het publiek. Synergos kijkt terug op een zeer geslaagde demonstratie. Meer informatie: www.omnisport-synergos.nl.

advertentie
advertentie