De Matthäus Passion opnieuw in Sliedrecht

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

SLIEDRECHT - Voor maar liefst de tiende keer zal oratoriumkoor Soli Deo Gloria de bekende Matthäus Passion uitvoeren in Sliedrecht. Op zaterdagavond 5 april staat het koor in de Grote Kerk (Kerkbuurt 131). Aanvang: 19.30 uur.

Om dit stuk in de volledige bezetting ten gehore te kunnen brengen is het koor aangevuld met een vijftigtal ervaren projectleden. Met daarbij nog het meisjeskoor Chantibelle, onder leiding van Ilona Vooijs. Verder wordt medewerking verleend door de volgende solisten: Marten Smeding (evangelist), Sander Heutinck (Christus), Florien Hilgenkamp (sopraan), Eline Harbers (alt), Aart Mateboer (tenor) en Julian Hartman (bas). Instrumentale begeleiding wordt gegeven door het Hollands Symfonie Orkest, Cassandra Luckhardt (Viola di Gamba) en André de Jager (orgel). De algehele leiding is in handen van Pim Overduin.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij leden van het koor of te reserveren via janybrouwer.hahbo@hetnet.nl. Een toegangskaart kost in de voorverkoop € 25,00 en aan de kerk € 27,50.

advertentie
advertentie