Synergos naar NK dubbele minitrampoline

5 april 2014 om 00:00 Sport

Op zaterdag 22 maart j.l. hebben de springers van de Omnisportvereniging Synergos in sporthal De Stoep de derde en tevens laatste plaatsingswedstrijd op de dubbele minitrampoline gesprongen. Maar liefst 11 springers hebben zich hiermee geplaatst voor het NK in Ahoy Rotterdam.

Wan-Ting Elkhuizen behaalde bij de pupillen meisjes een mooie zilveren medaille en verdiende hiermee een plaats in de finale. Haar clubgenoten Evi Hagenaars en Mandy Koppelaar waren al zeker van een plek in de finale bij de pupillen.

Bij de pupillen jongens was Micha van der Vlies al zeker van de finale en heeft met het behalen van het brons, weer een mooi resultaat neer gezet. Jayden van der Hel heeft door het behalen van een 4e plaats ook de finale weten te behalen.

In de zwaar bezette categorie jeugd meisjes behaalde de reeds geplaatste Sifra van de Graaf een fraaie bronzen medaille en Merel Hezen heeft met haar 7e plaats ook een finaleplaats bemachtigd. Lisa Korevaar heeft op basis van haar eerder behaalde resultaten een plaats in de finale behaald.

In de categorie junior dames was Xinga Gruis al geplaatst. Desi van Son kwam net te kort voor een finaleplaats.

Na een spannende strijd bij de senioren dames, hebben Marcia den Hartog en Martha Lavooi zich ook weten te plaatsen voor de finale.

Het NK dubbele minitrampoline springen zal plaatsvinden op 21 juni in Ahoy Rotterdam

advertentie
advertentie