Meetrainen met Sliedrecht Sport?

5 april 2014 om 00:00 Sport

SLIEDRECHT - Bij het tweede damesteam van Sliedrecht Sport, dat na het vertrek van Roeland Appels inmiddels wordt getraind en gecoacht door Arie van Wolferen en Marc Dronkers, zal in de toekomst nog meer de nadruk worden gelegd op het opleidingsniveau binnen het team. Ook de samenwerking met dames 1 en 3 zal nadrukkelijk worden uitgebreid met het oog op de voortgaande en voortdurende ontwikkeling van jong getalenteerden binnen het volleybal en dan met name binnen Sliedrecht Sport.

Jonge, talentvolle speelsters uit de eigen vereniging en uit de regio zullen, samen met ervaren speelsters, deel uit gaan maken van een spelerscollectief dat vier keer per week gaat trainen. Alle facetten van het volleybal zullen hierbij de revue passeren. Ook de krachttraining die tegenwoordig steeds meer deel uitmaakt van de trainingen in het huidige volleybal, zal tot het aangeboden trainingspakket gaan behoren. De stap naar het eredivisie volleybal is groot, maar zal door deze nog intensievere, sportieve en technische begeleiding tot een groter potentieel eredivisie waardige speelsters leiden.

Talentvolle, maar ook ervaren speelsters kunnen zich aanmelden voor deelname aan een of meerdere trainingssessies met de selectie van dames 2. Woensdag 16 en donderdag 17 april kan iedereen die zich herkent in bovenstaande profiel een training volgen. Op woensdag wordt getraind in sporthal de Valk (van 19.00 tot 20.45 uur) en op donderdag in sporthal de Stoep (van 19.30 tot 21.30 uur). Aanmelden kan alleen via: davidvanrekom@mac.com.

advertentie
advertentie