Nu ook Sam Sam kinderkleding in Sliedrecht

7 april 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - Roos Kraak en Linda Langerak openden op 1 maart de deuren van Sam Sam kinderkleding. Ze verkopen, net als in Bleskengraaf, een mix van gebruikte en nieuwe kinderkleding. De nieuwe kleding is van bekende merken, zoals Salty dog/ Le Chic, Funky xs, Quapi, Blue fish, Blue Seven, Garcia, O'chill. De gebruikte kleding is een samenraapsel van allerlei verschillende merken.

De gebruikte kleding mag ingebracht worden vanaf maat 50/56 tot en met maat 176. Klanten mogen gemiddeld twintig stuks inleveren bij de kinderkledingwinkel. Sam Sam neemt hoofdzakelijk merkkleding in; de ervaring leert dat gebruikte kleding zonder merk niet goed verkoopt. Ook mag de kleding niet ouder zijn dan twee seizoenen, de kleding mag niet kapot zijn en moet uiteraard schoon zijn.

Door een voorraad kassasysteem kunnen de inbrengers heel makkelijk thuis bijhouden wat er van de kleding verkocht is en hoeveel saldo er daarmee is opgebouwd. Het saldo kan vervolgens besteed worden in de winkel of het kan worden overgemaakt op hun rekeningnummer.

Geinteresseerden kunnen zich tevens inschrijven voor de nieuwsbrief, om op de hoogte gehouden te worden van acties of nieuws omtrent Sam Sam. Voor meer informatie kan ook gekeken worden op www.samsamsliedrecht.nl of www.samsamkinderkleding.nl. Of hou de Facebook-pagina in de gaten voor het laatste nieuws: www.facebook.com/samsamkinderkleding.

advertentie
advertentie