Nieuw concept bij Helbro Tankshop

8 april 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - Vele passanten op de Sliedrechtse Lelystraat zal het de afgelopen weken ongetwijfeld zijn opgevallen: de shop van de Helbro tankcentrale heeft een aanzienlijke metamorfose ondergaan. Met een succesvol nieuw concept biedt men in een nieuw ingerichte 'snack- en bakery corner' tal van smakelijke, verse en kwalitatief hoogwaardige producten aan. Vers gebakken saucijzenbroodjes, kaasbroodjes, maar ook snacks zoals de bal gehakt, het broodje rookworst, de kroket, de gehaktstaaf en het bamihapje genieten reeds gretig aftrek en maakten de start van het nieuwe concept tot een succes.

Helbro adjunct directeur Patrick v.d. Hel (41) is tevreden over de start en heeft nog volop plannen zich in dit concept verder door te ontwikkelen: ,,Er was binnen het industriegebied De Nijverwaard behoefte aan een plek, waar de passant even kan pauzeren en kan genieten van een verse kop koffie, een vers gebakken gevulde koek, of waar hij zelf een croissant of een heerlijk stokbroodje kan beleggen met kaas, ham, of noem het maar op. Helbro is al bijna 35 jaar gespecialiseerd in het personenvervoer, en daar liggen ook nog steeds onze prioriteiten, maar je moet je als bedrijf nu eenmaal blijven doorontwikkelen en de tankcentrale is daar nu een mooi voorbeeld van."

Dagelijks kan de klant tevens profiteren van prima aanbiedingen zoals de zogenaamde 'combi-deals', waarbij de combinatie van een heerlijke snack met frisdrank tegen een scherpe prijs wordt aangeboden. V.d. Hel: ,,Voor de toekomst hopen wij ook snel te kunnen anticiperen op zaken als bestellingen online of via speciale bestellijsten voor bedrijven, om zo te kunnen voldoen aan een groeiende vraag op dit gebied."

advertentie
advertentie