Vriendjesmiddag bij S.K.C. Merwede een groot succes!

8 april 2014 om 00:00 Sport

Op woensdag 2 april mochten alle F-leden van korfbalvereniging S.K.C. Merwede een vriendje of vriendinnetje meenemen naar het korfbalveld. Tijdens deze vriendjesmiddag kreeg de grote groep jonge spelers een training met allerlei sportieve spelletjes. Er werd geëindigd met een echt korfbalpartijtje. Voor de vriendjes en vriendinnetjes een leuke manier om in aanraking te komen met de korfbalsport!

In totaal hadden de F-leden 16 vriendjes en vriendinnetjes meegenomen. Iedereen was erg enthousiast en het was dus ook een groot succes! Aan het eind van de middag kregen alle vriendjes en vriendinnetjes een uitnodiging mee om nog eens mee te komen trainen. S.K.C. Merwede hoopt ze dan ook nog een keer terug te zien!

Andere enthousiaste kinderen tussen de 5 en 8 jaar zijn natuurlijk ook van harte welkom om een keer mee te komen korfballen met de F-spelers en speelsters. Trainingen zijn op woensdag van 17.00 tot 18.00 uur op het korfbalveld aan de Thorbeckelaan. Neem gerust contact op via f-jeugd@skcmerwede.nl of kom een keertje langs!

advertentie
advertentie