Zaterdag 14 juni 2014

11 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Elektra’s Tuinfeest

Zaterdag 14 juni 2014

Zaterdag 14 juni is het de 44ste editie van het jaarlijkse gratis festival, Elektra’s Tuinfeest! Dit jaar is er ontzettend hard gewerkt om een prachtige internationale en nationale line-up neer te zetten. Niemand minder dan Vanderbuyst (NL) Diablo BLVD (BE) The Machine (NL) Psycho 44 (BE) Astro Zombies (FR) Komatsu (NL) Kid Harlequin (NL) en Exit Calm (UK) sieren het affiche!

VanderBuyst, een van Nederlandse grootste hardrock bands van het moment. Ze spelen in de oude stijl zoals de helden van weleer dat deden in de jaren ’80! Strakke spijkerbroek aan, lange haren wapperend in de wind en spelen maar! Eerder stonden ze al in een uitverkocht Elektra en gaan ze een veld vol met mensen in vervoering brengen met hun ode aan de oude helden zoals Iron Maiden, Van Halen en ZZ Top!

The Machine, een van Nederlands grootste en succesvolste stoner bands van het moment. Eerder dit jaar stonden ze al in Moscow, Duitsland en Belgie en nu komen ze voor even weer terug op eigen bodem!

Diablo BLVD (BE), wie kent hem niet een van Belgisch grootste cabaretiers Alex Agnew kocht a meerder keren het Sportpaleis uit en nu heeft hij een nieuwe hobby, keihard Rocken! In Belgie staat hij dankzij zijn naamsbekendheid op alle grote hoofdpodia van de betere festivals zoals Graspop Metal Meeting.

Komatsu, Eindhoven Rockcity! Eerder stonden ze al op Speedfest en speelden ze met niemand minder dan John Garcia van de legendarische stoner band Kyuss, de grootste in zijn genre aller tijden!

Astro Zombies (FR), Franse Rock a Billy die met stompende ritmes en de kenmerkende contrabass heel Europa voor zich heeft gewonnen. De goedlachse bassist weet het publiek binnen no te betoveren en is de drijvende kracht achter deze heerlijk dansbare legendarische Billy band!

Psycho ’44 (BE), deze Belgen gaan hard en spelen elk optreden alsof het de laatste is! De energie is onhoudbaar en doet denken aan bands als John Coffey. Sinds kort worden ze in Nederland vertegenwoordigd door het fameuze Rock’n Roll Highschool en dat is een goed voorteken voor een lange en succesvolle muzikale carrière!

Exit Calm (UK), Briste alternatieve muziek die zelfs met vlagen vergleken kan worden met grootheden als Oasis. In Engeland hebben ze elke mogelijke uithoek al gehad en nu is het de beurt aan het vaste deel van het Europese continent.

Zaterdag 14 juni

Entrée; gratis!

www.elektra-sliedrecht.nl

advertentie
advertentie