Informatie Avondvierdaagse Sliedrecht

13 april 2014 om 00:00 Sport

SLIEDRECHT -

Door eerdere artikelen over de Avondvierdaagse, die in Het Kompas zijn gepubliceerd, blijken er helaas misverstanden te zijn ontstaan over de inschrijfmogelijkheden en de minimumleeftijd voor de 5 km.

De werkgroep Avondvierdaagse laat weten: het is niet mogelijk om via de scholen in te schrijven en er is voor de 5 km geen minimumleeftijd vastgesteld. Inschrijven kan uitsluitend digitaal via de website van Synergos tot 6 mei of tijdens de inschrijfavond op 6 mei in de kantine van sporthal De Stoep.

De werkgroep zet hierbij graag nog een keer alle wijzigingen en verdere informatie op een rij:

De 3 km is geschrapt omdat deze route uitsluitend voor de scholen werd uitgezet. Er zijn routes voor de Merwebolder en 5 en 10 km.

Voor de 5 km is alleen groepsinschrijving mogelijk;

Tot en met 12 jaar is begeleiding vanaf 18 jaar verplicht. Tot 10 kinderen: 1 begeleider; 10 tot 20 kinderen: 2 begeleiders, enz.

Voor de 10 km is individuele en groepsinschrijving mogelijk, individueel alleen vanaf 13 jaar.

De vòòrinschrijving vindt plaats in de week vòòr de wandelweek i.v.m. tijdige bestelling van de medailles. De datum is: dinsdag 6 mei van 19.00-21.00 uur in de kantine van sporthal De Stoep. Individuelen kunnen dan contant betalen, groepen dienen altijd te betalen via overschrijving. Op de eerste wandelavond kan niet meer worden ingeschreven.

Digitale inschrijving is mogelijk via de website van Synergos, uiterlijk tot 6 mei. De stempelkaarten kunnen op de eerste wandelavond worden opgehaald bij de start.

Bij digitale inschrijving geldt dat ook individuelen moeten betalen via overschrijving.

Een groep bestaat uit minimaal 10, maximaal 30 personen. Een groepsnaam is verplicht.

Het inschrijfgeld bedraagt € 4,-- per persoon. Startplaats: Sporthal De Stoep. Vertrektijden: Op 13, 14 en 15 mei voor beide afstanden: vanaf 18.30 uur. Op vrijdagavond 16 mei voor de 10 km: 18.00 uur en voor de 5 km: 18.30 uur. De routes kunnen vanaf 1 mei a.s. worden gedownload van onze website.

Een verzoek namens de werkgroep Avondvierdaagse: houdt u de uiterste inschrijfdatum van 6 mei goed in de gaten!

Voor alle informatie m.b.t. de Avondvierdaagse verwijzen wij u naar www.omnisport-synergos.nl. Bij vragen kunt u ook contact opnemen met Alex Visser: voorzitter@omnisport-synergos.nl of tel. 0184-415375.

advertentie
advertentie