Afbeelding

Biercafé Tante Ties vervangt Huifkar voor twee maanden

22 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

SLIEDRECHT - In de maanden mei en juni zal er een nieuw en tijdelijk café openen op de huidige locatie van de Huifkar. Zoals eerder bekend gemaakt, stopt de Huifkar na het weekend van Koningsdag. Vanaf donderdag 1 mei zal dan biercafé Tante Ties haar deuren openen.

Tante Ties is een gezellig bruin café waar met name rock- en popmuziek te horen zal zijn. Voor de bierliefhebbers is er in samenwerking met Heineken een mooie bierkaart gemaakt waardoor er ook diverse speciaalbieren beschikbaar zullen zijn. Voor iedere fijnproever is er wel een biertje die past bij de persoonlijke voorkeur. Naast de bierkaart zal er ook een kleine 'taphap-kaart' komen voor de snelle trek. En bij lekker weer zal het terras geopend worden zodat een ieder aan zijn/haar zomerkleur kan werken onder het genot van een lekker drankje en/of hapje.

Gedurende de twee maanden zullen er een aantal activiteiten georganiseerd worden. Zo zal de SLiedrechtse rockband XL op 30 mei optreden, wordt er op zondag 1 juni Gossie's koppeldarttoernooi georganiseerd, is het slot van de Eredivisie en andere Europese voetbalcompetities live te bekijken en als afsluiter zal het WK op grootste wijze worden gevierd en bekeken worden in Tante Ties.

Naarmate het WK voetbal dichter bij komt zal Tante Ties in een oranje vesting veranderen. In de periode van het WK zullen tijdens openingsuren alle wedstrijden op groot scherm te zien zijn met als klap op de vuurpijl uiteraard de wedstrijden van ons Nederlands elftal. Op wedstrijddagen van het Nederlands elftal zal 2 uur voor aanvang van de wedstrijd de warming-up beginnen met speciale bierprijzen tijdens de wedstrijd.

In de maanden mei en juni is het huren van de zaal boven de Tante Ties voor feesten en partijen uiteraard ook nog mogelijk. Voor de mogelijkheden tot het huren van de zaal kan u tijdens openingstijden binnenlopen in het café.

De openingstijden van Tante Ties zullen zijn: Ma, Wo (het “gezellige uurtje") & Do: open vanaf 16.00u, Vr & Za: open vanaf 14.00u en Zo: alleen open bij activiteit. Op dinsdagen zal het café gesloten zijn.

Voor meer informatie check de Facebook-pagina: www.facebook.com/tanteties.

advertentie
advertentie