Veel animo voor entreekaarten Dance for Health

25 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

SLIEDRECHT - Team 293 Steamwork uit Sliedrecht doet dit jaar voor de derde keer mee aan de Roparun. Het werven van sponsoren en donateurs wordt ieder jaar een beetje lastiger. Toch is er tot nu toe al ruim 11.000 euro opgehaald en de verwachting is dat het daar niet bij blijft. Teamcaptain Hans Emmen: ,,Het is niet ondenkbaar dat we ons eindbedrag van 2013 overtreffen."

Middels de Roparun, waarbij teams tijdens het Pinksterweekend een estafetteloop van meer dan 500 kilometer volbrengen van Parijs naar Rotterdam, wordt geld bijeengebracht dat ten bate komt van de strijd tegen kanker. Team 293 Steamwork heeft er dit jaar voor gekozen om Dance for Health te organiseren. Emmen: ,,Dit dance-event is gericht op een brede doelgroep, maar in de kleine uurtjes verwachten we een jonger publiek. Aan het begin van de avond is er live-muziek in de vorm van coverband 'sAvondsAlsHetDonkerWordt' en na 23.00 uur is het podium van DJ Peter Boer en DJ Zapatero."

De verkoop van de entreekaarten voor Dance for Health is inmiddels in volle gang. Uiteindelijk is het doel om alle kaarten verkocht te krijgen en om vanuit de Alblasserwaard zoveel mogelijk mensen naar het evenement te trekken. Daarom zorgt Team 293 Steamwork ook voor huis-aan-huis-verspreiding van het programmaboekje. ,,Dit is een kostbare aangelegenheid en is alleen mogelijk omdat de Hardinxveldse drukker Tuijtel dit boekje kosteloos voor ons produceert. Echt geweldig, want zo kunnen we maar liefst 18.000 huishoudens van het programma voorzien", aldus de teamcaptain.

Dance for Health vindt plaats op 17 mei in De Bios in Sliedrecht. Voor toegangskaarten en meer info: www.team293-steamwork.nl/dance_for_health/

advertentie
advertentie