Feestelijke onthulling kunstproject 'Droomhuizen'

28 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

SLIEDRECHT - Op de bouwschutting van nieuwbouwproject De Bonkelaar werd afgelopen vrijdag 25 april een wandschildering onthuld met droomhuizen van de leerlingen van groep 5 tot en met 8 van de Johannes Calvijn school.

Aannemersbedrijf Gebr. Blokland bouwt nieuwbouwappartementen aan het Bonkelaarplein, waarvan de bouwschutting wel een kleurtje kan gebruiken. Kunstenaar Anton Klein stelde leerlingen van de nabijgelegen Johannes Calvijn school daarom de vraag 'Als je zelf een huis mocht bouwen, hoe zou jouw droomhuis er dan uitzien?'

De gekste, origineelste of meest bijzondere tekeningen van droomhuizen zijn verwerkt in een mooie wandschildering. Met hulp van een van de kinderen werd het kunstwerk afgelopen vrijdag onthuld op de bouwschutting van de Bonkelaar, bij het fietspad aan de Scheldelaan. Van cupcakehuis tot luchtballon en van raket tot de nieuwe villa kakelbont: de schutting is er een stuk vrolijker op geworden. Als dank voor hun prachtige creaties kregen alle kinderen na afloop van de onthulling een leuke goodiebag mee.

advertentie
advertentie