La Bonniére in een nieuw interieur

29 april 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - La Bonniére heropent op donderdag 1 mei de geheel vernieuwde winkel; de winkel waar de bonbons van Boulanger op de toonbank te vinden zijn. Het assortiment bestaat uit verschillende producten zoals bonbons, truffels, zeebanket en chocoladeproducten voor de verschillende seizoensperioden. Voor al deze producten wordt gebruik gemaakt van de fijnste Belgische chocolade van Barry-Callebout.

Ook verkoopt La Bonniére de lekkerste losse thee van de allerbeste kwaliteit en is het assortiment inmiddels uitgebreid naar ruim zestig soorten, waaronder originele zwarte theeën en gearomatiseerde zwarte theeën. Daarnaast zijn er veel soorten groene thee, zoals de Chinese gunpowder en chun mee. Maar ook groene jasmijn, groene verleiding en andere vormen van groene thee kleuren het assortiment. Ook rooibos thee wordt in verschillende varianten aangeboden. Genoeg keuze dus.

Nieuw is dat werknemers van La Bonniére tegenwoordig de koffiebonen van Mocca d'Or vers kunnen malen. Alle koffiesoorten van Mocca d'Or worden geroosterd volgens de Slowroast brandmethode. Met deze brandmethode wordt de koffie extra langzaam geroosterd in authentieke trommelbranders. Het kost iets meer tijd, maar de smaak en het aroma komen op die manier wel het best tot hun recht.

Omdat het lastig is een keuze te maken uit al deze thee en koffie heeft de winkel een aanbieding van donderdag 1 mei tot en met donderdag 8 mei; voor de 100 gram zakjes losse thee en 250 gram verpakking koffiebonen geldt dan 3 halen is 2 betalen.

Ook speelt La Bonniére, zoals al bijna 16 jaar lang het geval is, in op de seizoenen en feestdagen met allerlei leuks en lekkers zoals nu voor moederdag met daarna de avond-4-daagse, welke weer gevolgd worden door vaderdag en de examens. De winkel staat altijd vol met leuke mokken, theeglazen, kleine woonaccessoires, fotolijstjes, diverse glaswerk en dozen vol met leuke dingen. Deze dozen kan de klant natuurlijk ook naar eigen inzicht op laten vullen.

Kortom, La Bonniére is een winkel vol verrassingen.

Eigenaresse Diana Berndsen links en Sandra Hokken rechts in het nieuwe interieur.

advertentie
advertentie