Kermis Sliedrecht 14 tm 21 mei lockhorst

5 mei 2014 om 00:00 Activiteiten

Na een jaar afwezigheid komt er weer een supergezellige kermis naar Sliedrecht ! Van 14 tm 21 mei ( zon. gesloten) staan er bij de Lockhorst weer vele attracties opgesteld . Waaronder de bots auto 's de body shake , de Polyp , de City Hopper , de Body Shake en vele anderen. Volop lekkers zoals oliebollen en suikerspinnen ontbreken natuurlijk niet ! Ook kunt u naar huis gaan met de mooiste en nieuwste prijzen en gadgets !! Voor ieder wat leuks en voor ieder wat wils !! Ook voor de kleinere gasten hebben we op deze familiekermis het nodige aan vertier !!

Er is een bomvol programma dit jaar :

Woensdag 14 mei beginnen we met een Eurodag ! Alle attracties een euro !! Tevens zorgt clown Desalles voor het nodige amusement !

Vrijdag avond rond de klok van 20.00 u komt Ruud Feltman , Nout uit GTST voor een meet and greet naar Sliedrecht ! Voor een handtekening of foto moet je erbij zijn !!

Zaterdag is er de gehele dag kermisvieren vanaf 14.00 uur. Maandagavond vanaf 19.00 uur is het Ladies Night ! Alleen de dames ontvangen 2 tickets voor de prijs van 1 !! Dinsdag is het weer ouderwets vertier ! En om de kermis knallend af te sluiten eindigen we woensdag met nog een eurodag !! Kermis Sliedrecht is niet enkelt goedkoop , het is ook de gezelligste kermis in de regio !!

advertentie
advertentie