Sliedrecht teleurgesteld in lasershow

6 mei 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

SLIEDRECHT - Het moest een spectaculair alternatief worden voor het traditionele vuurwerk aan de singel op Bevrijdingsdag: de lasershow op het Dr. Langeveldplein. Maar het werd een deceptie. De show werd niet wat Sliedrecht ervan verwacht had. En die teleurstelling stak twitterend Sliedrecht niet onder stoelen of banken: van ,,ongelooflijk gênante vertoning" tot ,,voel me behoorlijk belaserd".

Door Caroline Voorbergen

De organisatie, in handen van comité 4 en 5 mei en Sliedrecht Bruist, dacht er al net zo over. ,,Wat een drama, zeg. Denk je als organisatie een gave lasershow te kopen. Niet dus. Wat amateuristisch", liet Nicole Boer via Facebook weten. ,,Je koopt iets in en vertrouwt er op dat het goed is. Jammer. Volgend jaar beter! We hebben een jaar de tijd om wel een goeie te vinden."

Steunbetuigingen voor de organisatie waren er ook. Net als complimenten voor de drukbezochte afterparty op het plein waar Sliedrechtse bands voor livemuziek zorgden. Paco Struijk van uitgaansgelegenheid Havana stak de organisatie een hart onder de riem op Facebook: ,,Erg jammer wanneer je betrokken bent bij de organisatie en dat het dan zo tegen valt. Iedereen krijgt wel eens te maken met beloften die niet na gekomen worden. Jammer voor de leden van een stichting met vrijwilligers, die alles goed heeft gedaan. Zelf kan je het niet dus je vertrouwt op mensen die ingehuurd worden. Een pluspunt is wel dat het naar mijn mening heel gezellig was, met goede muziek en een leuk podium. Op naar het volgende feest: Baggerpop op 20 en 21 juni."

Ook burgemeester Bram van Hemmen gaf de organisatie een schouderklopje via twitter. ,,Comité 4 en 5 mei bestaat uit vrijwilligers, die wat mij betreft een prachtige herdenking en een mooi feest hebben georganiseerd. Hulde! #magookgezegdworden".

advertentie
advertentie