Een modieuze bril voor een vaste prijs

7 mei 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - Sinds enkele weken verkoopt DA De Gaper naast het vertrouwde assortiment ook modieuze brillen van het merk Eyelove tegen twee vaste prijzen. ,,De enkelvoudige brillen voor veraf of dichtbij kosten 49 euro. Wie kiest voor de multifocale uitvoering met onzichtbaar leesgedeelte betaalt 99 euro", vertelt Antoinette van Ballegooijen. ,,Ons hele team heeft voor het correct aanmeten van de brillen een speciale training voor Eyelove deskundige gevolgd.

Door Ria Scholten

De brillencollectie van Eyelove is modern en sluit helemaal aan bij het modebeeld van nu. De monturen komen in het speciaal daarvoor ingerichte meubel achter in de zaak goed tot hun recht. De klant heeft de keuze uit 168 modellen, die zowel door dames als heren kunnen worden gedragen. "De collectie wisselt elke zes weken", aldus Antoinette. ,,Voor de gratis oogmeting hoeft van tevoren geen afspraak te worden gemaakt. Daarnaast hebben we de beschikking over apparatuur waarmee bestaande brillen kunnen worden uitgelezen. Het recept van de huidige bril kan uiteraard ook als basis dienen."

,,We maken brillen en zonnebrillen in iedere sterkte. Dungeslepen, ontspiegelde glazen zijn bij de prijs inbegrepen. Zonneglazen op sterkte zijn verkrijgbaar in de kleuren bruin, grijs en groen. Vanaf sterkte 4,00 kan de bril (gratis) worden voorzien van extra dunne glazen. Voor de bescheiden meerprijs van 19 euro per bril kan de klant kiezen voor meekleurende glazen in bruin of grijs of in combinatie met bepaalde monturen voor extra dunne glazen."

,,De brillen ondergaan als ze uit productie komen, voordat ze naar de winkel worden gestuurd, verschillende kwaliteitstesten. De klant krijgt vervolgens een mailtje of telefoontje als de bril binnen is. In de winkel worden de puntjes op de i gezet en het montuur afgesteld en passend gemaakt. Eenmaal per twee weken is er een opticien van Eyelove aanwezig voor een stukje extra ondersteuning", legt Antoinette uit. "De service vanuit de Eyelove organisatie kan zonder meer goed worden genoemd. Voor de monturen geldt een garantietermijn van een jaar op fabrieksfouten. Daarnaast biedt Eyelove een 'niet goed, geld terug' garantie. Dit betekent dat klanten, die niet tevreden zijn over hun bril, de mogelijkheid hebben om binnen een maand hun geld terug te krijgen."

"Momenteel is De Gaper de enige DA vestiging in deze regio die gebruik maakt van dit shop in shop concept. De reacties op de nieuwe formule zijn voor het overgrote deel bijzonder positief", vertelt Antoinette tot besluit. "De brillen zijn letterlijk niet aan te slepen. Het is erg leuk om je bril af te stemmen op je outfit. Veel mensen kiezen daarom vanwege de aantrekkelijke prijsstelling meteen voor twee monturen. Ik wil er wel even op wijzen dat bij aanschaf van een Eyelove bril vooruitbetaling verplicht is."

Foto-onderschrift:

(v.l.n.r.) Antoinette, Mirella, Gerda en Patricia showen brillen uit de Eyelove collectie.

advertentie
advertentie