Nieuwe weg richting toekomst Trefpunt ingeslagen

14 mei 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

MOLENWAARD - Het huidige bestuur van Stichting Verenigingsgebouw Trefpunt treedt terug ten gunste van een interim-bestuur. Dit gebeurt op eigen initiatief en met instemming van de gemeente. Het bestuur en de gemeente slaan zo samen een nieuwe weg in naar een toekomst van het Trefpunt. Stichtingsbestuur, gemeente, verenigingsraad en kerkenraad werken gezamenlijk toe naar een interim-bestuur. Het interim-bestuur is actief tot de oplevering van het nieuwe Trefpunt.

Wethouder Fatih Özdere:“Het huidige bestuur heeft altijd een gezond, functioneel en attractief Trefpunt voor ogen gehad. Over de wijze waarop dit moest worden gerealiseerd, verschilden we soms van mening. Maar we hebben altijd vanuit een gedeeld belang gehandeld. In dit licht respecteren wij het besluit van het bestuur."

Het interim-bestuur dat op 1 juli aan het werk moet, wordt gevormd op basis van kennis, ervaring, vaardigheden en beschikbaarheid. Alle partijen worden betrokken bij de selectie. De taken waar het bestuur voor komt te staan zijn het in stand houden van het huidige Trefpunt tot gereedkoming van het nieuwe gebouw, het vinden van een passende bestuursvorm voor het nieuwe gebouw en het maken van een voorstel voor een financieel sluitende en passende beheer- en exploitatievorm voor het nieuwe verenigingsgebouw met het Voorlopig Ontwerp als uitgangspunt.

advertentie
advertentie