Geslaagd wandelfestijn, ondanks minder deelnemers

20 mei 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

SLIEDRECHT - Ondanks alle commotie vooraf en het beduidend lagere aantal deelnemers, kan de organisatie van de Avondvierdaagse terugkijken op een geslaagd wandelfestijn. Op alle wandelavonden konden deelnemers genieten van perfect wandelweer.

De deelnemende groepen hadden de koppen bij elkaar gestoken om een originele naam voor hun team te bedenken, zoals de Kelly family, de Versleten schoenen, de Doorstappertjes en de Bikkels. Bij de intocht, onder begeleiding van de jeugd- en showkorpsen van Wilhelmus, hielden een aantal groepen een leuk spandoek op. Daarnaast waren veel jeugdige wandelaars prachtig verkleed.

Tijdens het defilé bij het raadhuis maakten vele deelnemers van de gelegenheid gebruik om burgemeester Van Hemmen en andere genodigden de hand te schudden en op de foto te gaan. Dweilorkest 'Bar Gebeure' zorgde met hun enthousiaste optreden voor een gezellige sfeer.

De organisatie kijkt positief terug op het evenement en verwacht dat het aantal deelnemers in de komende jaren weer zal toenemen.

De datum voor de Avondvierdaagse 2015 wordt in de aankomende weken bekend gemaakt op www.omnisport-synergos.nl.

advertentie
advertentie