Eerste Dance for Health avond haalt 4100 euro op

20 mei 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

SLIEDRECHT - Roparunteam 293 Steamwork hield afgelopen zaterdag haar eerste Dance for Health-avond in De Bios in Sliedrecht. Het bleek een groot succes. Tijdens deze gezellige dansavond, die werd geopend door burgemeester Bram van Hemmen, werd ruim 4100 euro opgehaald. Hiermee komt de teller, met nog twee weken te gaan, op 22.500 euro te staan.

De band SAHDW ('S avonds Als Het Donker Wordt), DJ Peter Boer en DJ Zapatero zorgden voor de muzikale inlijsting van deze avond. De DJ's werden daarin bijgestaan door een lasershow van Kelvin Starz. Voor wie niet aanwezig kon zijn op deze avond verzorgde Merwe TV en Merwe Radio een uur durende live-uitzending, zodat heel Sliedrecht en omstreken mee kon genieten van de avond.

Om 23:00 uur werd de eerste tussenstand van € 3.600 bekend gemaakt en aan het eind van de avond kon de voorlopige eindstand van € 4.100 bekend gemaakt worden.

Gezien het succes van de avond zal Dance for Health in het voorjaar van 2015 dan ook zeker een vervolg krijgen. Over enkele weken wordt er geëvalueerd met alle betrokken partijen om te kijken hoe er voor volgend jaar een nog groter publiek bereikt kan worden.

Foto's van dit evenement zullen deze week op de website www.team293-steamwork.nl en op de Facebook-pagina van Stichting Steamwork gezet worden.

Teamcaptain Hans Emmen gaf aan dat met een beetje geluk de drempel van € 25.000 voor het derde jaar op rij geslecht kan gaan worden.

advertentie
advertentie