SOJS organiseert straatvoetbal parcours

20 mei 2014 om 00:00 Activiteiten

SLIEDRECHT - Team SOJS houdt in de pinkstervakantie een straatvoetbalparcours, speciaal voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Op verschillende pleintjes in Sliedrecht wordt een parcours uitgezet, zoals in West (bij de Roald Dahl, in het park bij de tien hoogflats en pleintje in Oost. Deze parcours zullen bepalen wie de voetbalkoning of -koningin van Sliedrecht is.

Kinderen van 8 tot en met 12 jaar kunnen dan individueel punten halen door te dribbelen, mikken, en hoog te houden. Ook is er een bonusspel en krijgen de deelnemers een deelname certificaat mee naar huis. Het doorlopen van het parcours neemt ongeveer 10 minuten per deelnemer in beslag. De kinderen met de beste score van hun wijk gaan naar de finaledag op 5 juni, Deze wordt op het centraal gelegen voetbalplein in het park gehouden. Op deze finaledag doorlopen de drie beste van de verschillende wijken eenzelfde parcours. De winnaar krijgt een mooie beker.

De voorrondes beginnen op 4 juni op verschillende tijden. West: 9.30 uur. Tien hoog: 12.30 uur. Oost: 15.30 uur. De voorrondes duren ongeveer twee uur. De finale, die op 5 juni gespeeld wordt, begint om 12.00 uur.

Meer informatie: www.sojs.nl.

advertentie
advertentie