Mooie opbrengst Dance for Health voor Roparun Team 293 Steamwork

20 mei 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Team 293 Steamwork Dance for Health 17 mei

Afgelopen zaterdag 17 mei heeft Roparunteam 293 Steamwork haar 1e Dance for Health avond in de Bios in Sliedrecht gehouden. De band SAHDW, DJ Peter Boer en DJ Zapatero lieten hun muziek horen tijdens die avond. De Dj’s werden bijgestaan door een lasershow van Kelvin Starz.

De Band S’avonds Als Het Donker Wordt speelde muziek van de jaren 60 tot 90 en daarna werd de muziek van heden gedraaid door de beide DJ’s.

Voor wie niet aanwezig kon zijn op deze avond verzorgde Merwe TV en Merwe Radio een uur durende live uitzending zodat heel Sliedrecht en omstreken kon genieten van deze avond.

Om 23:00 uur werd de 1e tussenstand van € 3.600 bekend gemaakt en aan het eind van de avond kon de voorlopige eindstand van € 4.100 bekend gemaakt worden. Dankzij de inkomsten van Sponsoren, entree en drank kan dit bedrag bijgeschreven worden aan het totaal van het team. Dance for Health gaat in het voorjaar van 2015 dan ook zeker een vervolg krijgen. Over enkele weken zal er geëvalueerd worden samen met alle betrokken partijen om te kijken hoe er voor volgend jaar een nog groter publiek bereikt kan worden.

Foto’s van dit evenement zullen deze week op de website www.team293-steamwork.nl en op de facebook pagina van Stichting Steamwork gezet worden.

De geldteller van Steamwork staat na deze avond en met nog 2 weken te gaan op € 22.500,--. Teamcaptain Hans Emmen geeft aan dat met een beetje geluk de drempel van € 25.000 voor het 3e jaar op rij geslecht gaat worden.

Een prestatie om trots op te zijn.

advertentie
advertentie