Drie teams Sliedrecht Sport slepen beker in de wacht

31 mei 2014 om 00:00 Sport

SLIEDRECHT - De regionale bekerfinales voor de volleyballende jeugd werden afgelopen zaterdag gespeeld in Krimpen aan de IJssel. Sliedrecht Sport was goed vertegenwoordigd en de selectiejeugd liet zien dat het van wanten weet.

Jongens C speelde tegen het Limburgse Tupos en wist voortvarend met 25-9 de eerste set te winnen. Nadat de tweede set werd binnengehaald met 25-10 werd de beker in de derde set veilig gesteld met 25-18. De eerste beker was binnen. Ook Jongens B had de eerste twee sets al gewonnen van VC Weert en pakte in de derde set goed door, waardoor ook Jongens B de beker pakte. Jongens A had de lastigste tegenstander in Flamingo's uit Gennep. De mannen knokten en wisten de wedstrijd te winnen met 3-1.

Ook bij de meiden stond het Meisjes A team in de finale. Zij speelden een uitstekende wedstrijd, maar moesten net hun meerdere erkennen in Peelpush.

De jeugdafdeling van Sliedrecht Sport liet zich in deze finales van zijn beste kant zien, met winst in alle jongens bekerfinales en een tweede plaats bij Meisjes A; een sterk affiche voor de toekomst.

advertentie
advertentie