45e Nationale zwemvierdaagse in de Lockhorst

10 juni 2014 om 00:00 Activiteiten

SLIEDRECHT - In Bronbad de Lockhorst gaat op maandag 23 juni de zwemvierdaagse van start. Er kan deze gehele week, tot en met vrijdag 27 juni, gezwommen worden.

Zwem- en waterpolovereniging 'Door Water Fit' organiseert dit evenement met medewerking van de beheerder van de Lockhorst, Optisport.

Er kan zowel binnen als buiten gezwommen worden. De deelnemers kunnen de afstand zelf bepalen, maar de uitdaging is toch wel om tenminste tien baantjes (250 meter) te zwemmen.

's Morgens zijn de banen beschikbaar van 07.00 tot 09.00 uur en 's avonds van 19.00 tot 20.30 uur. Een deelnemerskaart kost slechts 7 euro, inclusief medaille, spetterend plonspakket en recreatief zwemmen na het banentrekken. Leden van DWF betalen slechts 5 euro.

Op de laatste avond vindt als vanouds het 'stuivertje duiken' plaats en er zijn leuke attenties voor de oudste en jongste deelnemer. Iedere deelnemer dient in het bezit te zijn van het A-diploma. De voorverkoop start maandag 16 juni aan de kassa van het Bronbad. Maar inschrijven kan ook op de aanvangsdag van de vierdaagse.

advertentie
advertentie